Blog

Extra energie uit een flacon voor optimistische mensen

IMG_1574
Een parfum ontwikkeld voor optimistische mensen die genieten van alles wat de dag voor hen in petto heeft? Natuurlijk moest ik daar meer van weten, als doorgeslagen optimist. Al begint het soms wel gekke vormen aan te nemen, een keertje goed klagen lijkt mij ook gezond, maar het gaat me niet meer zo goed af en eigenlijk is dat ook prima nieuws natuurlijk. Mijn eerste geurtje (jaren geleden, haha nu voel ik mij oud!) was van het merk MEXX en daar heb ik extra zuinig en lang gebruik van gemaakt, want wat was ik er trots op! Toen ik dit geurtje ontving tijdens de persdagen sprong ik dan ook een gat in de lucht. Lees je mee?

IMG_1569
Waarom ik zo enthousiast ben? De geur geeft écht energie! Het luchtje is lekker verfrissend, levendig en stralend waardoor ik niet meer de deur uitga zonder een paar spraytjes van deze heerlijke geur. Ook blijft MEXX Energizing Woman lang hangen, ik beleef er al snel de hele dag plezier aan! De parfum geeft echt een boost, waardoor ik de dag makkelijker tegemoet ga. Heb jij de geur al geroken?

IMG_1579
Het parfum opent met sprankelende topnoten van sappige sinaasappel, knapperige appel en weelderige watermeloen: een en al levenslust voor een vrolijk ochtendgevoel. Een exotisch vleugje roze guave en tropische framboos, met als contrast frisse rozenblaadjes onthullen de optimistische kant van de geur en geven je meteen zin om de dag te beginnen. De warme basis combineert de vrouwelijke charme van witte en amberachtige houtsoorten met het kalmerende karakter van muskusnoten, zodat je je onmiddellijk thuis voelt. Op bovenstaande foto kan je de ingrediënten bekijken.

IMG_1572
Wis je dat MEXX Energizing Woman (Eau de Toilette 50 ml € 33,00) nu ook standaard in mijn tas zit? Mocht ik dan nog even een geurtje willen inzetten, dan is dat deze topper. Ik ben echt fan! Zo leuk dat ik na al die jaren weer terug ben bij MEXX, wie had dat gedacht. Echt een leuke verrassing! En wat vind je van de flacon? Ik vind de verpakking heel modern, maar wel met een warme uitstraling. De vormgeving is strak, maar toch toegankelijk en met pit. Ik vind de combinatie zeker geslaagd en het versterkt de geur!

Conclusie
Zonder MEXX Energizing Woman ga ik de deur niet meer uit, de flacon zit daarom nu ook standaard in mijn tas. De verfrissende geur geeft een boost waardoor ik stralend en met plezier de dag door kan en het geeft letterlijk energie!

Wat is jouw favoriete geur?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.