Blog

Event – Waarom ik dit seizoen niet zonder MUA kan

MUAeventWie mij langer kent dan vandaag, weet dat ik geen goeroe ben met make-up. Althans, dankzij superleuke en lieve bloggers (o.a. Mascha, Cynthia, Vera, Wies, Marloes, Sophie en Anneloes ) kan ik inmiddels na flink oefenen leuke looks maken, hoera (geen verlepte panda selfies haha)! Eeuwige dank gaat dus naar deze heldinnen die mij, onbewust, van héél veel opmaak tips en tricks hebben voorzien, dankjewel! Maar ik vind make-up zó onwijs leuk, echt ik vind het geweldig om ermee bezig te mogen zijn en te spelen met kleuren, vormen en prachtige producten. Het is echt een feestje, dat was het event bij MUA al helemaal! Kijk je mee?

Ik moet beginnen bij het begin, anders wordt dit artikel een chaos uit enthousiasme want ik wil je er alles over vertellen! En dan eigenlijk vooral over het ge-wel-dige festival palette van MUA waarvoor o.a. dit lanceringfeestje was. En dan heet het palette ook nog eens Poptastic! En ik wil je ook véél meer vertellen over het lakje dat hoogstwaarschijnlijk nog drie zomers lang op mijn nagels blijft zitten, omdat ik de kleur fantastisch vind. Het lakje heeft de naam Pistachio Ice Cream gekregen, hoe leuk! Hé verdorie, mijn poging om te beginnen bij het begin is – ondanks mijn goede voornemen – alsnog mislukt… Moet MUA maar niet zulke superleuke producten op de markt brengen toch? Hoe kan ik mij anders inhouden?! En dan die kleuren en pigmentatie… *begint weer te stralen van geluk* But first things first poging 2.

Ik kwam binnen en de aankleding was alleen al superleuk en feestelijk. En wat zijn er toch lieve mensen werkzaam voor MUA, de sfeer voelde super en het was dan ook gelijk gezellig. Zo fijn om lekker bij te kletsen met Wies, Anneloes, Aranka en Stephanie te ontmoeten. Ook sprak ik Rowan voor het eerst, echt heel leuk want ik volg haar al méga lang! Na de presentaties van de nieuwe producten mochten we zelf de producten testen en proberen, fotograferen en kregen we er persoonlijk meer informatie over. Ook gingen we gezellig op de foto én waren Anneloes en ik professionele confetti-queens, waarbij het gooien ons steeds beter afging. Oefening baart kunst!

MUA3 MUA1 MUA2

Dankjewel lieve Wies voor deze drie bovenstaande superleuke foto’s die je hebt gemaakt!

Ik werd ook nog eens supermooi opgemaakt, aah die mooie look wil ik wel elke dag dragen! Nog even blijven proberen, wie weet lukt het alsnog want met de mooie palettes moet het haalbaar zijn. Daar ligt het echt niet aan, het zijn namelijk geweldige pareltjes waarbij er in een handomdraai een vrouwelijke, draagbare en natuurlijke look werd gecreëerd waar ik heel blij van werd.

MUA introduceerde tijdens dit speciale event de Festival-look die onmisbaar is tijdens het festival seizoen en… hij zat ook nog eens in de mooie goodiebag die we kregen! Het ‘Poptastic Palette’ is het perfecte palette voor knallende ogen. Door een mooie afwisseling van felle en pastelkleurige oogschaduw is het ook te gebruiken voor een allerdaagse look. Met de Mosaic Bronzer creëer je een natuurlijke glow. Als finish voor deze look de ‘Pistachio Icecream’, een nagellak om je vingers bij af te likken! Extra leuk? Ik kreeg heel veel complimenten over mijn ooglook die ik droeg tijdens Fashionweek bij de show van Tony Cohen én… daar heb ik zelf de look voor gemaakt met dit mooie palette! Echt heel lief jullie reacties dankjewel! Jullie snappen vast ook heel goed waarom dit fijne nagellakje zo lang op mijn nagels moet blijven zitten toch? Wát een geweldige kleur, I love it!

Ik vind het erg leuk dat MUA de producten voor zo’n toegankelijke en betaalbare prijs op de markt brengt, dat maakt het experimenteren en spelen met make-up tot een echt feestje. Nog meer goed nieuws? Het lakje zit al vijf dagen op mijn nagels en is nog helemaal netjes. Me so happy! Ik vond het echt een geslaagd event, absoluut een eer om erbij te mogen zijn en de mooie producten te vieren!

Gebruik jij producten van MUA? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.