Blog

Event – The Body Shop in Amsterdam inclusief lanceringen!

PicMonkey CollageEen beauty event in het mooie Amsterdam op een zwoele zomeravond. Hoe mooi klinkt dat? Het was ook ontzettend mooi en bijzonder kan ik je verklappen. Tijdens het event werden er indrukwekkende producten getoond die nog gaan verschijnen, dronk ik de lekkerste cocktail ooit én kletste ik gezellig bij met lieve bloggers die ook aanwezig waren. Het was echt een feestje en ik voel mij nog steeds vereerd dat ik bij deze gelegenheid aanwezig mocht zijn. Kijk je mee?

IMG_5313Hoe leuk, voor het event gingen we op ‘reis’ naar 3 unieke hotspots in de wereld die tevens 3 prachtige lanceringen heeft opgeleverd. Voor mij duurde de reis iets langer en voelde ik mij net een toerist in eigen land zo met het warme weer, de zonnebril op en genietend van het uitzicht vanuit de tram door hartje Amsterdam. De stad heeft een magisch effect op mij, ik ben er stiekem altijd verliefd op geweest denk ik. Het event vond plaats tegenover het Vondelpark bij Wicked Grounds, een te gekke plek met een mooie sfeer uit zichzelf. Het is een locatie waar zelfstandigen en ondernemers hun werkplek kunnen delen, heel inspirerend en fijn!IMG_5329

De avond begon met mooie presentaties waarbij ik mijzelf betrapte op een grote glimlach op mijn gezicht. Het is zo bijzonder en mooi om de passie en het plezier voor het vak bij de werknemers van The Body Shop terug te kunnen zien en de liefde voor de producten was zelfs voelbaar! Echt fijn als iedereen zo achter een merk en de kwaliteit ervan staat, dat werkte extra enthousiasmerend. Ik werd ook heel erg vrolijk van de mooie filmpjes die met ons werden gedeeld, het raakte de kern en ik kreeg zelfs kippenvel omdat ik het zo indrukwekkend vond. Wat extra indruk op mij maakte? Hoe het woord en het gevoel ‘Schoonheid’ in alle facetten van het bedrijf terugkomt (denk aan de producten, het verkrijgen van de ingrediënten, de werknemers, de klanten, het lichaam,  mens, dier en milieu).

Ik mag alvast een superleuk nieuwtje verklappen: de eau de toilettes uit de Voyage-collectie hebben een make-over gekregen! En ze zijn nog mooier dan deze al waren, dat geef je vast ook toe. De flacon is heel vrouwelijk en toont de verschillende tijdzones, de achtergronden slaan op de gebieden waar de geur vandaan komt. Italian Summer Fig is de nieuwe geur die aan de Voyage-collectie is toegevoegd en ik mocht al even ruiken: I love it! De geur is iets zwaarder dan ik normaal zou dragen, maar heel vrouwelijk, volwassen, warm en sprankelend. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Van de nieuwe uitstraling die de collectie heeft gekregen word ik in ieder geval héél enthousiast! 

IMG_5347

Psst… nog meer sneak previews van nieuwe producten waar ik binnenkort meer over mag vertellen. En ik kan stiekem echt niet wachten, omdat ik deze thuis nu al aan het testen ben en de kwaliteit echt heel fijn is. We kregen namelijk een stralende goodiebag mee vol met deze beauties en ik wil niets liever dan het aan jullie vertellen en het met jullie delen. Nog even geduld dus *bijt op tong*. IMG_5322

Is het al augustus? Of september? Zoveel leuke nieuwtjes, mooie producten en inspirerende presentaties kwamen voorbij en ik hoop gauw meer te mogen verklappen want ik weet zeker dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ik dat al ben!
IMG_5460Joepieeee wat een gezelligheid! Op de foto zie je lieve Daphne, Marloes, Tedje en mij. IMG_5345

Vanuit The Body Shop zijn er veel ‘protect the planet’ initiatieven, daarmee hebben zij echt een voorbeeldfunctie in mijn ogen. Hopelijk volgen meer bedrijven en is dit een groot succes!

IMG_5385

Wat een verwennerij zo’n heerlijke cocktail! Lekker kleurrijk, verfrissend en alcoholvrij; I love it! Thuis ook maar eens proberen om meer te variëren met drankjes en hapjes, zo lekker om even af te koelen en het weekend in te luiden! IMG_5381

Helaas vloog de tijd veel te snel voorbij, maar niet voordat we een flinke work-out hadden gedaan. De goodiebags waren namelijk goed gevuld en waren aan de zware kant door de prachtige producten, echt verwennerij! Op de foto hierboven zie je ook blogger Marjolein, heel gezellig om haar te ontmoeten en te spreken. Ik wil heel graag The Body Shop bedanken dat ik bij deze stralende avond aanwezig mocht zijn en dat ik mocht beleven wat jullie dit najaar voor feestelijks en moois in de winkels zullen delen. Dankjewel voor de onvergetelijke avond!

Ik deel zodra ik kan de reviews van de nieuwe producten én ik vertel je dan natuurlijk ook veel meer over de indrukwekkende lanceringen. Ga jij graag naar The Body Shop? Welk product van hen is jouw favoriet? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.