Blog

Event – Presentatie en workshop bij Dr. Hauschka

IMG_6639
Een stralende avond, zo omschrijf ik heel graag de workshop en de product presentatie die ik mocht bijwonen bij Dr. Hauschka. Het was een ontspannende en onwijs gezellige avond die ik niet snel zal vergeten, ik was en ben namelijk nog steeds erg onder de indruk. De sfeer zat er goed in, ik mocht Deisy en Anne meenemen en er waren ook veel andere lieve bloggers aanwezig bij de avond. Ik vertel je er graag meer over, lees je mee?

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Na een dagje werken ging ik op pad, naar de workshop en product presentatie van Dr. Hauschka. Ik keek er ontzettend naar uit, omdat ik eerder al producten mocht proberen van het merk en ik hier heel verbaasd over was en nog steeds ben. Het effect was namelijk zo positief, daar wou ik heel graag meer over horen!

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Spot de blogger! De avond begon met heerlijk eten en drinken, maar ook gezellig bijkletsen met de lieverds die er ook waren. Het was onwijs gezellig en de sfeer zat er gelijk goed in!

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Ik kan gelijk verklappen dat het event ontzettend goed georganiseerd was, alles was tot in de puntjes verzorgd. En wat was het eten heerlijk! Zo at ik voor het eerst pompoensoep en het zag er allemaal zo mooi uit. Wat een verwennerij!

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

We kregen ook een rondleiding en ik heb mijn ogen uitgekeken. Je voelt de warmte en ziet de passie overal in terug. Of het nu gaat om de behandelruimtes of de producten; je ervaart de liefde voor de natuur en de mens. En ik kon eindeloos luisteren naar de verhalen omtrent de totstandkoming van de producten, maar ook de binding tussen de mens en de natuur. Heel leerzaam en inspirerend.

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Ik kan helaas nog niet verklappen welk product er gepresenteerd werd, maar dat het een geweldige toevoeging vormt voor het assortiment: dat staat vast. We kregen een workshop over het reinigingsritueel en er was meer, maar daarover zal ik in de lente over vertellen want er zit nog een embargo op. We kregen uitleg over de werking van de producten, mochten het uitproberen en we werden ontzettend in de watten gelegd. En mijn huid voelde tijdens de workshop al heel anders aan dan toen ik binnen kwam, wat een verschil!

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Hmmm… alleen de hapjes waren al een feestje! Wat zag alles er stralend en verzorgd uit!

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Ook mochten we iemand verrassen met een kaartje en een product van Dr. Hauschka. Wat een lieve tekst stond erop, so true!

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Na de workshop, letterlijk hashtag no make-up! We zien er allemaal ( v.l.n.r. Deisy, Anne, Lois, Kimberly & Linda) heel ontspannen uit, want dat waren we ook. We waren pas laat thuis en ik viel als een roosje in slaap. Wat was het te gek om te leren hoe je je huid helemaal kunt verwennen, maar waarom doen we dit niet elke avond? Het voelde heerlijk en de volgende ochtend was mijn huid nog steeds zo zacht, het voelde echt heel anders. Ik heb vol bewondering geluisterd naar de presentatie en ben echt onder de indruk. Extra leuk om de prachtige goodiebag te mogen ontvangen om de producten van Dr. Hauschka toe te kunnen voegen aan mijn dagelijkse routine.

ByDagmarValerie Dr. Hauschka event

Dankjewel geweldig team van Dr. Hauschka, de warmte en passie voor het merk straalde van jullie en het event af. Ik heb oprecht ontzettend genoten en vond het erg leerzaam, dankjewel dat ik erbij mocht zijn! En ik ben heel dankbaar dat ik lezeres Deisy (met een hele mooie blog!) mee mocht nemen en dat we elkaar konden ontmoeten, wat was het gezellig! Ook was het super om de lieve bloggers te zien en te spreken, maar ook om samen te leren hoe je liefdevol met je lichaam om kunt gaan zodat we het kunnen beschermen en verzorgen op de manier die het verdient. Deze tips hoop ik ook met jullie te kunnen delen, zodat we dit met z’n allen kunnen toepassen.

Heb jij een keer producten geprobeerd van Dr. Hauschka?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.