Blog

Event – De Beautygloss Pre-party #BGPARTY2014

Yay, het weekend begon voor mij goed aangezien ik met lieve vriendinnetjes naar de Beautygloss Pre-party (#BGParty2014) ging! Ik keek er al een lange tijd naar uit en ik genoot daarom intens dat ik naar deze Beautygloss party kon gaan . Het was zo geslaagd, ik word helemaal blij als ik eraan terug denk. Mascha en lieve meiden: heel erg bedankt voor de onvergetelijke avond! De fijnste merken waren aanwezig, we hebben flink gelachen en een onwijs leuke tijd gehad + lekker geshopt. Bekijk hier mijn verslag van de pre-party!IMG_3175

Heerlijke Beautygloss-cupcakes om van te smullen. Ze zien er méga lekker uit, maar smaakten nog beter!
IMG_3163
In de Beurs van Berlage vond het 18+ feest plaats en ik genoot van de merken die aanwezig waren die avond. Zo kon je onder andere het boek ‘Happy Life’ van Mascha kopen dat die avond verscheen, je kon je nagels laten lakken bij Sally Hansen en een leuke workshop volgen bij Lush. Wij hebben onze wenkbrauwen laten waxen bij Waxbar en ik kan je vertellen dat ik nog nooit eerder zulke perfecte wenkbrauwen heb gehad. Nu is het de kunst om dit model bij te houden, maar wat zijn ze goed in vorm! Love it :) En The Body Shop was aanwezig met heerlijke, nieuwe toppers en bij Andrélon kon je je haar laten doen. Bij Hannah heb ik een huidanalyse gedaan, zo fijn om tips te ontvangen van een expert! En ik sprong een gat in de lucht toen ik mijn geliefde Inglot  op de party zag staan. Blijer kan je mij niet maken, deze avond was perfect!
IMG_3143
Met lieve vriendinnetjes op de foto waaronder de leukste bloggers Eline, Sophie, Lois & Justine. (Vergeet deze toppers niet te volgen, want je wilt geen artikel missen!)
IMG_3160
En mooie merken moeten worden vastgelegd <3
IMG_3154
IMG_3152
IMG_3145
IMG_3177
IMG_3173
IMG_3171
IMG_3166
Beautygloss party
Yay, zo leuk om mijn tweet terug te zien op de party!
Beautygloss party goodiebag Andrélon
En de prachtige én goedgevulde goodiebag; thuiskomen wordt op deze manier zelfs een feestje!
Happy Life Mascha blog boek
Ik heb natuurlijk ook nog even lekker geshopt. Als boekenliefhebber was ik ontzettend blij dat ik een gesigneerd exemplaar kon kopen van het boek van Mascha. Daarnaast kocht ik drie producten van het merk Ritzo. Ik kocht een dag- en een nachtcrème, maar ook een cleanser gel. Deze ga ik testen en jullie lezen er gauw een review over!
Happy Life Mascha Beautygloss party boek
Dankjewel lieve allemaal voor de onvergetelijke avond! Ik heb er ontzettend van genoten en ik kijk er met veel plezier op terug. Ik ben een mooie ervaring en fijne tijd rijker <3
Ben jij al een keer naar de Beautygloss Party geweest? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.