Blog

Happiness is handmade. Soap it up!

Etos_handsoap

Als je geluk zelf in de hand hebt, dan kunnen je handen maar beter schoon en fris zijn! Dat dacht ik toen ik een ontzettend leuk pakketje ontving vanuit Etos waarin zij de nieuwste zepen van Etos introduceren. Omdat het er zo feestelijk uitzag – en ik er zo enthousiast over ben – leek het mij leuk om je meer over deze hand soap te vertellen. We zijn net ouders geworden en letten daardoor net wat meer op hygiëne dan we eerder hebben gedaan, daardoor gebruiken we extra vaak zeep voor frisse en verzorgde handen. Lees je mee met deze soap story

Wist je dat…
De kunst van het zeep maken al 5000 jaar oud is? De oude Babyloniërs en Egyptenaren mengden al dierlijke en plantaardige vetten met as of alkaline zout tot een zeepachtige substantie. Het werd gebruikt tegen huidaandoeningen en voor het reinigen van wol en katoen voor de textielindustrie.

Etos_handsoap

Deze nieuwe collectie voor schone handen is écht ‘handsome’!
Hoe fijn als je handen lekker ruiken én fris aanvoelen! Etos biedt een nieuw assortiment zeepproducten met een keuze uit 8 geurende hand soaps, 3 soorten zeepblokken en een desinfecterende hand gel en hand soap. Etos heeft daarbij ook aan de gevoelige huid gedacht door tevens een ultra sensitieve variant in de lijn op te nemen. Omdat we momenteel extra vaak onze handen reinigen en verzorgen kwam deze zeep extra goed van pas! We ontvingen drie varianten hand soap van Etos: van zoet tot bloemig en fris. Het design is eenvoudig, stijlvol en trendy. Bovendien krijg je véél zeep (300 ml) voor een betaalbare prijs (€1,49). Deze Etos hand soap is er in de variant Honey & Fig, lekker zoet en fris. Deze ziet er warm en stralend uit dankzij de gouden gloed. Ook kan je de hand soap kopen voorzien van een frisse, bloemige geur in de kleur groen: Lotus & Waterlily. Daarnaast is er de warmere en kruidige twist in de geur Cederwood & Rosemary in de lieflijke kleur roze. Deze hand soaps staan bij ons inmiddels verspreid door het huis en we zijn er erg blij mee, want je doet er lekker lang mee en de geuren zijn nu al favoriet. Ik vind deze collectie heerlijk, handsome en ‘hand’ig!

Extra tip
Zou je graag lekker ruikende kleding willen? Leg een zeepblok in je kledingkast voor een extra frisse geurbeleving! Alle nieuwe zeepproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Etos winkels.

Was jij al bekend met deze nieuwe lijn aan hand soap van Etos?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.