Blog

Deze lente favorieten maken mij erg vrolijk!

IMG_0263

Spring is in the air! De lente vult onze dagen en de eerste, warme zonnestralen op de huid zijn een feit. Heerlijk dat de groene knopjes uit de grond schieten en de vogeltjes weer beginnen te fluiten, nietwaar? Ook de producten die ik graag gebruik zien er nóg vrolijker uit voor mijn gevoel, van deze kleuren kan je onmogelijk niet enthousiast worden! Kijk je mee naar mijn lente favorieten op het gebied van beauty

  Showergel van Treacle Moon – Hmm… Deze geur tovert in een handomdraai een grote glimlach op je gezicht. Het werkt magisch! Ik word er heel blij van en met deze fles heb ik erg lang plezier onder de douche. Ook de kleur vind ik ontzettend leuk staan in de badkamer, ik ben fan!

 Dagcréme van Dr. Hauschka – Ik gebruik de rozencrème light om de huid dagelijks te beschermen van invloeden van buitenaf. Sinds het gebruik ziet mijn huid er veel rustiger uit en is het egaler geworden. De onzuiverheden zijn nihil evenals de rode plekjes. Het vormt voor mij de ideale dagverzorging. Ik wil geen ander meer!

 Escada Turquoise Summer – Ik heb mijn vriend zelden zo vaak horen zeggen dat ik zó heerlijk ruik. Sinds ik deze vrolijke geur draag vertelt hij het mij serieus echt heel vaak! Escada Turquoise Summer ziet er niet alleen heel vrolijk, sierlijk en mooi uit, de geur brengt je ook gelijk in de zomerse stemming. Net een cocktail vol verfrissende en zoete smaken die je energie geeft en je blij maakt! Deze geur is echt een favoriet, waarschijnlijk niet alleen van deze lente, maar ook van de zomer! 

Mint cream & A Sunny Affair – Me so happy! Ik kocht onlangs bij The Body Shop deze geweldige lakjes en ik wissel de lakjes regelmatig met elkaar af. Ze zijn gewaagd, uitdagend en een tikkeltje uniek, maar dat maakt het ook een speels en vrouwelijk geheel. Durf jij voor mint of geel te kiezen op je nagels? Mijn volledige review ervan kan je hier lezen

♧ Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara Black – Een mooie, grote krul en volle wimpers: dat willen we toch allemaal? Ik gebruik nu dagelijks deze nieuwe mascara van Oriflame die door het fijne mascaraborsteltje ontzettend prettig werkt. Mijn wimpers zijn al erg vol uit zichzelf, waardoor ik niet veel nodig heb om mijn ogen optisch groter te laten lijken. Toch vind ik het een mooie toevoeging en ben ik ontzettend tevreden over deze mascara. 

♧ Lipbalm van L’Occitane – Yes, ik kan niet meer zonder! Een heerlijke lipbalsem inclusief nude tint die de lippen kan voeden en beschermen. Ook een fijn, maar niet onbelangrijk detail: de lippen plakken niet dus zit je niet na een half uur al met plakkende haren of een vriend die je geen kusje meer wilt geven. Deze lipbalm van L’Occitane zit standaard in mijn broekzak en ik heb niet eerder zo’n fijne lipbalm gehad. Dat wordt echt huilen als hij opgaat! 

Boots Keep It Sweet Mango – Een vrolijk product met een coole ‘swirl’ erin? Boots is erin geslaagd om mij juichend van blijdschap uit de schappen dit product te laten pakken hashtag #noshame. Alles met mango in producten zorgt ervoor dat ik een geluksdag heb, deze van Boots laat mij daardoor ook stuiteren van blijdschap.  Fris, fruitig en koel; de tropische geur van Boots Keep It Sweet Mango zorgt ervoor dat je je weer heerlijk opgefrist voelt. 

♧ MUA Spring Break palette –  Ik word standaard heel erg blij van een mooi palette en die van MUA zien er altijd perfect gematched en mooi uit. De kleuren maken mij heel erg blij en alleen al op foto’s is dit palette méga fotogeniek, vind je ook niet? Maar natuurlijk moet hij ook prettig werken en de werking maakt mij ook erg gelukkig. De kleuren zijn lekker fris en toegankelijk voor dagelijks gebruik. Me so happy! 

Heb jij een beauty favoriet deze lente?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.