Blog

Beauty – Nieuw Inglot Freedom System Palette

IMG_4596
I’m such a lucky girl! Ik word ongelooflijk blij van een bezoekje aan Inglot. De laatste keer dat ik er was, bezocht ik de Inglot in Kraków (Polen) zoals je ook in mijn travel-vlog ervan kunt zien. Hier nam ik het prachtige Freedom System palette mee en vandaag laat ik deze aan jullie zien, omdat ik dit palette ontzettend vaak gebruik. Ik beleef er daarom dagelijks veel plezier en vertel je er graag meer over. Ook laat ik je zien welke kleuren ik heb gekozen! Kijk gauw mee!
Inglot Freedom System Palette DagmarValerie
Ik koos bewust voor een combined palette (Freedom palette EB) , omdat ik ook al een ander palette met deze look in mijn stash heb met warme tinten voor zowel de oogschaduws als de blush. Hier passen vier producten van Inglot in uit de Freedom collectie. Zo kan je combinaties maken met oogschaduws naar keuze, maar ook lipsticks, powders, concealers en ook de blush collectie is voor dit palette geschikt. Dankzij de magnetische bodem van het palette kunnen de producten niet eruit vallen en kan je de lege vullingen ook weer makkelijk vervangen.
Inglot Freedom System Palette DagmarValerieIk heb een palette aangeschaft met daarin de drie oogschaduws en de blush die je op de foto ziet. De drie oogschaduws zijn Pearl met nr. 453, ik vind dit echt een prachtige highlighter en ik gebruik deze dan ook graag onder mijn wenkbrauw en in het hoekje van mijn oog waar ook mijn neus begint.  De matte bruine tint is de donkerste van de drie met nr. 363 en hiermee kan ik een smokey eye effect creëren en de ooglook net van een warmere uitstraling voorzien. De taupe kleurige oogschaduw heeft een glinstering en dit is nr. 501. Ook de blush vind ik echt een beauty en deze past perfect bij het geheel. Helaas is deze blush niet in Nederland te koop (het is nr. 88), maar het kiezen is al moeilijk genoeg in het Nederlandse assortiment. De blush met nr. 88 uit mijn palette bevat een kleur die tussen koraal en roze inzit, het zorgt gelijk voor een frisse en gezonde uitstraling. Perfect!Inglot Freedom System Palette DagmarValerie
Ik heb nu twee Freedom System Paletten in mijn stash en ik kan eigenlijk niet meer zonder. De ene bevat warmere tinten en deze nieuwe beauty is ook draagbaar en toegankelijk. Ik combineer deze kleuren graag bij grijs, blauw, wit en zwarte tinten in de kleding. Ik ben er ongelooflijk blij mee, want de oogschaduw blijft de hele dag goed zitten en de blush voelt ongelooflijk zacht aan op de huid. Ik kan er echt van genieten en dat is precies wat ik dagelijks doe als ik mij weer opmaak met dit mooie palette inclusief geweldige pigmentatie van Inglot (Haha, spot de eenzame moedervlek!).
Inglot Freedom System Palette DagmarValerie

Heb jij ook een product van Inglot in je stash?
Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook – Bloglovin – Twitter – Instagram – Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.