BEAUTY – GOSH Quattro Eyeshadow Q56 Green Valley

BEAUTY – GOSH Quattro Eyeshadow Q56 Green Valley

Het gras is altijd groener aan de overkant, maar niet met het GOSH Quattro Eyeshadow palette! Deze beauty luistert naar de naam Green Valley en ik ben er erg van onder de indruk. Ik vind het zelfs zo mooi dat ik de kleuren bijna dagelijks draag en het palette echt tot mijn favorieten behoort. De warme en groene tinten van dit palette kan ik heel goed combineren met mijn bruin/groene ogen en de vier kleuren blenden makkelijk in elkaar over. Ik combineer deze kleuren graag met gouden sieraden, omdat deze ook een warme uitstraling hebben. Het kettinkje met het subtiele klavertje vier vind ik onwijs mooi (van de webshop Starz Trendstore) te combineren met deze tinten oogschaduw. Nieuwsgierig naar dit palette? Lees dan mijn review!


GOSH Quattro Eyeshadow palette Green Valley ByDagmarValerie Beauty
Dit palette heeft een onwijs mooie uitstraling met vier tinten die heel goed op elkaar aansluiten. Je kunt deze onafhankelijk van elkaar inzetten voor een subtiele look, maar ook zodanig combineren dat je er smokey eyes mee kunt creëren. It’s all up to you! Deze warme look kan je extra goed matchen met aardetinten in kleding en gouden sieraden.
GOSH Quattro Eyeshadow palette Green Valley ByDagmarValerie Beauty
Het palette is heel stevig en goed open te krijgen, maar het vormt tevens een handige beschermlaag. Door de ronde vorm ligt het erg prettig in de hand, maar ook voor in de handtas is het lekker compact vanwege het praktische formaat. Deze GOSH Quattro Eyeshadow heeft een professionele en strakke uitstraling door de zwarte bescherming. 
GOSH Quattro Eyeshadow palette Green Valley ByDagmarValerie Beauty
En mocht je tussendoor nog even je look bij willen werken, dan kan dat met deze spons applicator. Dat is absoluut geen favoriet van mij, maar beter iets dan niets toch? De kleuren zijn te gek en daar gaat het om. De oogschaduw is zó ongelooflijk zacht dat ik met plezier mijn ogen opmaak. Ook de pigmentatie bevalt mij heel goed, omdat ik zoekende was naar een dagelijks palette met subtielere, warme tinten en dat is heel goed gelukt met deze topper. 
GOSH Quattro Eyeshadow palette Green Valley ByDagmarValerie Beauty
Tijd voor swatches! Er kwam gelijk al veel kleur vanaf, superfijn! 
GOSH Quattro Eyeshadow palette Green Valley ByDagmarValerie Beauty
Ik ben erg tevreden over de pigmentatie, er komt snel veel kleur vanaf en zelfs op het strand bleef mijn look met deze mooie kleuren goed zitten. Ik vind de kwaliteit daarom echt een bonuspunt waard en ik ga dit palette nog véél gebruiken. En het palette is ook nog eens tijdloos, want in de zomer kan je de lichtere kleuren gebruiken, in de herfst komen alle groene tinten goed van pas, in de winter kan je vooral de focus leggen op de ogen met een gouden tint en in de lente is het frisse groen aan de beurt. Ideaal! GOSH is verkrijgbaar bij Kruidvat en het Green Valley palette kost EUR 10,9914257119301_be1a09ce0e_z

Heb jij een favo palette? En van welk merk is het? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Ziet er mooi uit alleen deze kleuren zou ik zelf niet zo snel gebruiken ik ben meer van de roze tinten :-) x

 2. agneta

  Hij ziet er echt prachtig uit! Niet kleuren die ik meteen zou kiezen, maar misschien dat ze best leuk gaan staan!

 3. Anna

  Ik heb dit palette ook, heb van de week nog een look ermee gemaakt. Ik vind de groene tinten zo mooi, vooral bij mijn bruine ogen :) En Gosh heeft veel fijne producten, ben erg fan van hun oogschaduws. X

 4. Sophie

  Prachtige kleurtjes! Ik ben dol op groene oogschaduw omdat mijn ogen zelf ook groenig zijn. Ik vind de pigmentatie ook echt top! <3

 5. Klaartje.

  Super mooie kleuren! Groen is mijn lievelingskleur. Heel warm in combinatie met zwarte eyeliner en mascara. x

 6. Ik gebruik eigenlijk niet zo veel groene oogschaduw. Misschien als het herfst wordt toch maar eens proberen.

 7. Evelien

  Mooie kleuren! Ik hou wel van groene ooglooks, ik zou het vaker moeten dragen.

 8. Kirsty

  Wat een prachtige quad zeg! Ik denk dat hij ook erg mooi zal staan bij je ogen! :)

 9. Hij ziet er supermooi uit!! Ik zou zelf denk ik niet zo gauw voor deze tinten kiezen in de winkel, maar als ik het zo zie, ziet het er wel echt prachtig uit!

  ♥ Saskia

 10. Denise

  Hele lieve foto van jullie tweetjes! Super mooi palette! <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge