Blog

Beauty – Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances

IMG_9619

Prachtige lakjes voor deze winterse maanden, wat is het toch een feestje om deze te testen. Oriflame heeft mij wederom verrast, eerst al met geweldige lipsticks in waanzinnig glamoureuze verpakking en nu met geweldige lakjes genaamd Oriflame Giordani GOld ‘Baroque’. Het zijn limited editions, dus wees er snel bij! Ik vertel je er met veel plezier meer over, want is het niet dé perfecte cadeautip voor onder de kerstboom? 

ByDagmarValerie Giordani Oriflame

Wat zijn de feestdagen zonder goud en glamour? Geïnspireerd door de elegantie van de Barok en doordrenkt met de luxueuze glans van goud, creëerde Oriflame de nieuwe limited edition Giordani Gold ‘Baroque’ Feestlook. Voor de nagels zijn er de Giordani Gold Baroque Lacques Brilliances in de drie tinten ‘Grand Red’, ‘Dramatic Gold’ en ‘Pink Allure’. Deze hoogwaardige, lang houdende nagellakken bevatten goudkleurige parels voor een magische finish. Op bovenste foto zie je Grand Red stralen op mijn nagels, is het geen plaatje? Dit is echt een prachtige bordeaux rode kleur die goed dekt en gedurende de feestdagen goed op je nagels blijft zitten. Echt een chique tint die mij héél blij heeft gemaakt, het was liefde op het eerste gezicht!
ByDagmarValerie Giordani Oriflame

Dramatic Gold is een subtiele gouden tint die een paar laagjes nodig heeft om goed te dekken op de nagels, maar je kunt deze ook zoals hierboven één laagje mee inzetten om het feestje op de nagels voort te zetten en deze te voorzien van een zachte gouden glitter. 
ByDagmarValerie Giordani OriflamePink Allure vind ik zo mooi! Echt een beauty die voorlopig niet van mijn nagels gaat. Wat een verzorgde look creëer je hiermee! Deze kleur oogt heel natuurlijk, glamoureus en luxe. Deze behoort zeker tot mijn favorieten van december! Oriflame Giordani Gold Baroque Lacque Brilliance kost € 13,00/11 ml. (verkrijgbaar vanaf 7 nov.) De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl

ByDagmarValerie Giordani Oriflame

Welke kleur zien we terug op jouw nagels tijdens de feestdagen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.