Blog

BEAUTY – De zomerse geur Imagination van Oriflame

IMG_5021
De zomer ruikt het lekkerste van allemaal! Al kan de open haard in de winter met een dampende beker chocolademelk ook heerlijk zijn. En het verse en verfrissende van de lente, maar ook de cozy sfeer van de herfst… Maarrr back to summer! Elke zomer kies ik een geurtje uit die bij de momenten die ik ga beleven past, om later de herinneringen beter op te kunnen halen. Misschien klinkt dit een beetje vreemd, maar hoe fijn is het als je het geurtje weer ruikt dat je gelijk de vakantie voor je ziet en voelt? Het geeft voor mij een extra dimensie aan herinneringen en deze zomer koos ik voor Imagination (een extra toepasselijke naam) van het merk Oriflame. Kijk (en ruik) je mee?
Oriflame Imagination Eau de Toilette Dagmar Valerie
Deze Eau de Toilette maakte mij gelijk nieuwsgierig toen ik zag hoe mooi de uitstraling ervan is. De flacon houdt ontzettend lekker vast door de ronde vorm en de dop haal je er makkelijk af, terwijl deze er stevig opzit.
Oriflame Imagination Eau de Toilette Dagmar Valerie
Het design is vrouwelijk en heel sierlijk, het zorgt in mijn ogen voor een chique look en het is tegelijkertijd echt een plaatje.
Oriflame Imagination Eau de Toilette Dagmar Valerie
De geur Imagination van Oriflame is zomers vanwege het bloemige, maar het is tegelijkertijd ook lekker verfrissend en zoet. Ik denk bij het ruiken van de geur gelijk aan hartje Parijs (dankjewel lieve Eline voor de prachtige Eiffeltoren!) . De warmere temperaturen in de stad, het lekkere eten, de romantiek inclusief een kus op de Eiffeltoren… Yes, ik kan het mij dankzij Imagination extra goed voorstellen. De naam vind ik dan ook heel erg goed gevonden, iedereen heeft immers een andere verbeelding bij het ruiken van de geur. Mij doet het denken aan een mooie stedentrip, terwijl bij jou wellicht een zwoele zomeravond aan het strand naar boven komt. Superleuk, want ik ga naar Parijs en dan zal deze heerlijke Eau de Toilette zeker niet ontbreken. En heb ik al genoemd dat ik mij door deze geur extra vrouwelijk voel? Het is fruitig, maar ook warm, sprankelend en zacht. I’m in love!

Oriflame Imagination Eau de Toilette Dagmar Valerie
In de topnoot zitten vioolblaadjes en roze peperkorrels, het hart is fruitig en bloemig dankzij perenbloesem, rozen essence en waterlelie. In de basis is er gebruik gemaakt van blanke houtsoorten, musk en bezoë uit Laos.  Oriflame Imagination Eau de Toilette is vanaf heden te koop via de webshop www.oriflame.nl voor € 29,00/50 ml en dit vind ik ontzettend meevallen voor een geurtje die ook nog eens tot mijn favorieten behoort. En deze gaat zeker mee naar Parijs, zodat ik later bij het ruiken van deze geur kan terugdenken aan de macarons, het indrukwekkende Versailles, het picknicken bij de Eiffeltoren en de rondvaart over de Seine. Oh Paris is always a good idea!Oriflame Imagination Eau de Toilette Dagmar Valerie

Welke zomerse geur behoort tot jouw favorieten?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.