Blog

ABSOLUTE WOMAN van Bruno Banani #girlcrush

IMG_8095
Banana? Even werd de minionfan in mij wakker, maar het gaat ook om iets heel leuks: de nieuwe geur van Bruno Banani! Als je zou kunnen kiezen tussen lief of stout, wat zou je dan kiezen? Omdat het leven niet zwart-wit is, maar juist kleurrijk en veelzijdig, heeft Bruno Banani Absolute Woman gelanceerd: een parfum die jou omtovert tot de ultieme #girlcrush. En hoe leuk is de flacon? I love it!

IMG_8097

Ontmoet de ABSOLUTE WOMAN
Mag ik je voorstellen aan… jezelf? Jij bent namelijk de powervrouw die niet alleen heel vrolijk, grappig en spontaan is, maar ook nog eens heel vrouwelijk en mooi is! Vrouwen willen jou zijn en mannen willen bij jou zijn. De geur past hier perfect bij, deze is niet alleen heel speels en energiek, maar ook heel zoet en fruitig. Ik word er helemaal bij van en draag het bijna dagelijks sinds ik deze heb ontvangen. De geur maakt je uitstraling helemaal af, je gaat er door stralen. Je kunt en erg zoete en levendige geur verwachten, waar je van moet houden. Vooral voor jonge meiden is het denk ik echt een fijne toevoeging. De topnoot van sappige roze grapefruit creëert een heerlijk, fruitige opening. Maar er is meer: pittige roze peperkorrels zorgen voor een onverwachte twist die de uitdagende kant van deze fruitige bloemengeur onthult. Probeer die pittige twist – je zult zien dat je verrast wordt door onverwachte elementen! Ik vind de geur vooral lekker speels en draag het met veel plezier. 

De flacon
Wat vind jij van de flacon? Ik vind het echt heel uitdagend. De flacon, die geïnspireerd is op bruno banani’s signature geur Woman, heeft namelijk de vorm van een duivelshoorntje. Spannend en speels! Dit keer in een vrolijke kleur die de roze grapefruit in het parfum weerspiegelt. Het prachtige koraalrood en het kenmerkende scheve design zijn opvallend en gedurfd – not for everybody.

IMG_8098

Mijn girlcrush
Een vrouw die ik heel erg bewonder is Emma Watson, al sinds jaren trouwens. Ik keek naar Harry Potter en vond haar als Hermelien ontzettend stoer. Als Hermelien was ze ook nog eens slim, kon makkelijk met jongens opschieten en ze durfde beslissingen te nemen waarbij levens op het spel stonden (in de film dan). Maar toen bleek ze ‘in het echt’ ook ontzettend slim te zijn en het verschil te willen maken. Kennen jullie de speech waarbij ze de VN toespreekt over de rechten van vrouwen, zo indrukwekkend! Klik hier als je het nog niet hebt gezien. En natuurlijk heeft ze de looks mee, maar hoe leuk is het dat ze naast het acteren ook heeft doorgestudeerd? Een echte powervrouw als je het mij vraagt!

Body lotion & shower gel 
Naast de heerlijke geur in opvallende flacon, is er ook nog een body lotion, shower gel en deodorant op de markt gekomen. De shower gel vind ik ontzettend fijn en staat nu standaard in onze douche, ik wil niet meer zonder! De parfums van bruno banani ABSOLUTE WOMAN zijn vanaf nu verkrijgbaar en de prijzen heb ik voor je op een rij gezet:

ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 20ML € 19,99
ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 40ML € 31,39
ABSOLUTE WOMAN Eau de toilette 60ML € 36,99
ABSOLUTE WOMAN BODY LOTION 150ML € 9,95
ABSOLUTE WOMAN SHOWER GEL 150ML € 9,95
ABSOLUTE WOMAN DEODORANT NATUREL SPRAY 75ML € 12,00

IMG_8096

Wie is jouw #girlcrush? Voor welke vrouw heb jij veel bewondering?

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.