Blog

10 x producten die ik véél heb gebruikt in Thailand

IMG_2470 (1)
Een maand geleden begon ons grote avontuur: de reis naar Thailand. Het werd een vakantie om nooit te vergeten vol hoogtepunten. Van prachtige plekken tot bijzondere ervaringen, lachbuien en verrijking. We keken onze ogen uit! Ik vond het nog een hele kunst om voor drie weken mijn koffer in te pakken, uiteindelijk kon ik echt niet zonder deze fijne producten die de vakantie nog fijner maakten…

Mijn Kobo Glo HD e-reader – In Thailand reisden we ontzettend veel. Van Bangkok tot het hoogste puntje in het noorden (bij Laos en Myanmar) tot ver naar het zuiden waar we eindigden in Pucket. De afstanden waren groot en legden we per bus af, tijd genoeg dus om heerlijk te kunnen lezen en dit heb ik dan ook graag onderweg gedaan. Ik was dan ook extra blij met deze fijne e-reader die heel licht is en je kunt zo switchen naar het boek waar je op dat moment zin in hebt om te lezen. Het gaat zo makkelijk en fijn, ik vond de e-reader dan ook ideaal voor op reis.

Camera’s – Yes, ook fotograferen vind ik heerlijk om te doen! Ik heb stukjes gefilmd en we hebben veel foto’s gemaakt, en nu we terug zijn vind ik het fantastisch om de foto’s er regelmatig bij te pakken. Het is letterlijk aan de andere kant van de wereld waar we een kijkje mochten nemen en het blijft bijzonder dat we er geweest zijn. Voor het ultieme ontspanningsgevoel blader ik dan ook graag even door de foto’s. We hebben een spiegelreflex en compactcamera meegenomen.

The Berry Thought of You – Haha ja ik ben een echte fan! Natuurlijk konden mijn twee favoriete merken niet ontbreken op reis. OPI heb ik drie weken lang op mijn nagels gedragen en moest ik slechts af en toe even bijwerken, hoe perfect is dat? Blijer kan je mij niet maken en het zegt genoeg over de kwaliteit. Ik droeg deze roze tint die bij alle outfits heel vrolijk en leuk bleek te staan. Vrouwelijke en verzorgde uitstraling. En inderdaad, ook bij het moment dat Jord een ring om mijn vinger schoof, zat deze mooie tint op mijn nagels! En van The Body Shop had ik de lotion mee uit de Frosted Plum lijn, die écht mijn favoriete lijn vormt van het seizoen. Die geur heeft duidelijk een verslavend effect op mij, want ik geniet er ontzettend van en vind het heerlijk. En voor onder de douche had ik de showergel mee die ook verrukkelijk was. Ook al was het in Thailand nog zo warm (35 graden), door deze lijn kwam ik in de kerststemming en genoot ik heerlijk mee.

Ray-Ban – Natuurlijk mocht mijn zonnebril niet ontbreken deze vakantie. De zon scheen ontzettend fel en ik was dan ook erg blij met mijn Ray-Ban. Anders knijp je steeds met je ogen en dat is zonde, je wilt immers niets missen!

Zonnebrand & verzorging –  We kochten nog in Nederland een goede zonnebrandspray en dat is echt goud waard. Door de warmte en felle zon moet je je huid extra goed beschermen en is een goede factor een must. Ook is de zee ontzettend warm (je loopt er zo in zonder dat je eraan moet wennen) en daarom kozen we voor een waterresistant spray van Garnier.  Ook had ik echt een beschermer nodig voor mijn haar. Ik heb highlights en mijn haar is wat aan de droge kant uit zichzelf, waardoor extra verzorging en voeding geen overbodige luxe is.  Ik koos voor Guhl, de Rijke voeding verfijnde-haarolie waar een UV filter in zit. De vitamine e olie biedt extra bescherming tegen haarbreuk en mijn haar werd er voelbaar zachter van na gebruik. Ik gebruikte het vooral in de puntjes en ondanks de hitte, de zee en felle zon is mijn haar heel gezond en netjes gebleven tijdens de vakantie. Ideaal!

Tasje – Deze staat niet op de foto, maar gebruikte ik toch echt dagelijks: een zwart schoudertasje, want wat is een vrouw zonder tasje?! Het was een hele compacte die ook bij alle outfits paste, maar waar net wat pasjes en geld in konden en mijn paspoort. Mijn kleine camera (de Olympus op de foto) kon er ook net in en daardoor was het tasje heel handig en praktisch. Het geheel was niet zwaar en zo had je toch alles bij de hand.

Comfortabele schoenen – In mijn koffer gingen slippers, zwarte sandaaltjes en mijn Adidas sneakers. Ik droeg in het vliegtuig Vans en zo had ik voor drie weken bij elke gelegenheid of situatie de juiste schoenen bij de hand. Belangrijk was dat het allemaal heel comfortabel was, je liep immers veel én het was erg warm.

Sieraden – Met de hitte en veel zon draag ik meestal minder sieraden en zeker als je naar de jungle gaat (of vergelijkbare plekken) dan zijn sieraden niet praktisch te noemen. Ik droeg graag pareltjes in mijn oren en een paar armbandjes, maar daar hield het dan ook snel mee op. Simpel, vrouwelijk en toch stijlvol.

Deze items gebruikte ik heel graag in Thailand en ik was dan ook erg blij dat ik deze mee had genomen. Natuurlijk had ik nog véél meer mee, bijvoorbeeld mijn bikini’s, leuke jurkjes en veel shortjes en t-shirts. Een koffer inpakken voor drie weken is niet niks, maar neem vooral mee wat goed voelt en vergeet je favorieten niet. Ook is het niet erg als je iets vergeet, in Thailand heb je genoeg leuke winkeltjes en zo heb je gelijk ook een souvenirtje.

Welke producten gebruik jij graag op vakantie? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.