Privacyverklaring

Deze privacyverklaring heb ik (Dagmar Verhoeven) opgesteld, om inzichtelijk te maken op welke privacy de bezoekers van ByDagmarValerie.nl kunnen rekenen. Ik erken hiermee dat jouw privacy belangrijk is en wil daarom transparant zijn in de stappen die ik heb ondernomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen.  In deze privacyverklaring leg ik uit welke informatie ik ontvang, hoe ik het bescherm en met welke doeleinden deze informatie wordt ingezet. Deze site is onderdeel van mijn onderneming By Dagmar Valerie (KvK-nummer 70512892) en de persoonlijke gegevens van klanten / opdrachtgevers en bezoekers van deze website worden zorgvuldig door mij behandeld en beschermd. Deze privacy en cookie verklaring is van toepassing op alle producten (zoals ByDagmarValerie.nl), diensten en activiteiten vanuit de onderneming By Dagmar Valerie.

Ik, Dagmar Verhoeven namens onderneming By Dagmar Valerie, ben verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Via bydagmarvalerie@gmail.com kan er contact met mij worden opgenomen indien er vragen zijn omtrent deze privacyverklaring. Deze privacyverklaring kan ten alle tijden worden gewijzigd, daarom is het raadzaam deze verklaring regelmatig te raadplegen indien nodig. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 22 mei 2018.

Verwerking van persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door deze website ByDagmarValerie.nl kunnen worden verzameld, worden zelf aan mij (Dagmar Verhoeven) door de bezoeker verstrekt. Denk daarbij aan het plaatsen van een reactie onder een artikel of via social media. Ook kan de lezer een vraag stellen door te mailen naar bydagmarvalerie@gmail.com. De gegevens die door deze activiteiten worden verkregen, zijn de naam, e-mailadres en het IP-adres van de bezoeker. De website verzamelt deze gegevens met het doel om interactie te creëren, waardoor anderen vooruitgeholpen kunnen worden met inspirerende en informatieve content die aansluit op de wensen van de gebruiker. In de praktijk blijkt dat deze gegevens zelden tot niet worden gebruikt. Daarom worden deze persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk bewaart. Google bewaart deze persoonsgegevens maximaal 26 maanden, via social media (Facebook, Twitter en Instagram) is deze periode maximaal 2 jaar.

Doel van verwerken persoonsgegevens
De persoonsgegevens die worden verzameld, hebben als doel om de website te optimaliseren en bevorderen in gebruiksgemak. Ook kunnen er door By Dagmar Valerie persoonsgegevens worden verzameld die noodzakelijk zijn voor de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld om de door jouw gekozen producten, diensten of informatie te leveren. Wanneer je een betaalde dienst of product hebt afgenomen, worden persoonsgegevens verzameld om te offreren en factureren. De persoonsgegevens die door ByDagmarValerie.nl worden verzameld, worden voornamelijk ingezet om de website en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren. Deze gegevens worden verzameld door Google. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik, als eigenaar van ByDagmarValerie.nl heb hier geen invloed op. Ik, als eigenaar van ByDagmarValerie.nl, geef Google geen toestemming om via ByDagmarValerie.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Dit allen geldt tevens voor affiliatie programma’s waarbij ByDagmarValerie.nl op aangesloten is.

Gevoelige gegevens
ByDagmarValerie.nl heeft absoluut niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van ouders of hun voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 jaar is. Ik raad ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van de kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat ik zonder toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op door te mailen naar bydagmarvalerie@gmail.com zodat ik deze informatie zo snel mogelijk kan verwijderen.

Gebruik van cookies
ByDagmarValerie.nl maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden met gegevens die op de harde schijf van jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden opgeslagen en kunnen jouw computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen. Deze cookies worden gebruikt om de website ByDagmarValerie.nl beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat ByDagmarValerie.nl na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht.

Tracking cookies van Google Analytics
Op mijn blog worden cookies geplaatst door derden. In mijn geval zijn dit alleen de tracking cookies van Google Analytics, die ook jouw IP adres, jouw ISP, de browser die je gebruikt om mijn blog te bezoeken, en in sommige gevallen, of je Flash hebt geïnstalleerd. Deze gegevens gebruik ik om inzicht te krijgen in mijn bezoekers, zodat ik mijn content op mijn publiek kan aanpassen. Sommige (potentiële) opdrachtgevers vragen naar algemene statistieken die betrekking hebben op mijn website. Dit zijn gemiddelde gegevens (denk aan aantal unieke bezoekers per maand en pageviews in een bepaalde periode). Deze informatie deel ik uitsluitend wanneer dit noodzakelijk is om de samenwerking voorspoedig te laten verlopen. Daarbij ga ik ten alle tijden zorgvuldig en vertrouwelijk met de informatie om die wordt verzameld vanuit Google Analytics. Op ByDagmarValerie.nl worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. ByDagmarValerie.nl gebruikt deze dienst om rapportages te krijgen over de wijze waarop van de website gebruik wordt gemaakt en om de kwaliteit en effectiviteit te meten. Ik maak gebruik van Google Analytics op de wijze die door de Autoriteit Persoonsgegevens is voorgeschreven om te kunnen vallen onder de uitzondering in de cookiewet, waardoor ik geen voorafgaande toestemming van je nodig heb voor gebruik van Google Analytics.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan daardoor mijn website/ diensten zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van mijn bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Gebruik van tracking cookies
Ik plaats cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden. Bij het eerste bezoek aan ByDagmarValerie.nl heb ik je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor deze cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Bescherming
By Dagmar Valerie vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens op een zorgvuldige en vertrouwelijke manier worden beschermd.  Daarom zijn passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Mijn website ByDagmarValerie.nl is onderdeel van mijn onderneming By Dagmar Valerie en je kunt de site alleen bezoeken via een beveiligde HTTPS-link. ByDagmarValerie.nl maakt gebruik van het betrouwbare SSL Certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer wat betekent dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen een server en een internet browser waardoor de gegevens beveiligd worden.

Websites van derden
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van tekst en/of links met deze website ByDagmarValerie.nl zijn verbonden. By Dagmar Valerie heeft geen inzicht en is niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid en activiteiten van derden. Je erkent en gaat akkoord met het feit dat By Dagmar Valerie niet verantwoordelijk of aansprakelijk – direct of indirect – is voor enige schade of verlies veroorzaakt of vermoedelijk veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of het vertrouwen op dergelijke inhoud, goederen of diensten die beschikbaar zijn op of via dergelijke websites of diensten. Neem voor de zekerheid daarom ook een kijkje bij het privacybeleid op deze websites van derden, omdat deze websites wellicht op een andere manier omgaan met persoonsgegevens. By Dagmar Valerie is niet aansprakelijk met betrekking tot de wijze waarop deze persoonsgegevens op websites van derden worden verzameld en beschermd.

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens indienen door te mailen naar bydagmarvalerie@gmail.com zodat ik zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek kan reageren en inspelen.

ByDagmarValerie.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van ByDagmarValerie.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden. Ook is onderneming By Dagmar Valerie niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van ByDagmarValerie.nl of haar diensten. ByDagmarValerie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt. De inhoud zoals deze op dit moment op ByDagmarValerie.nl staat, kan op elk gewenst moment en zonder vorm van aankondiging worden aangepast door auteur Dagmar Verhoeven.

Close