Personal

Deze uitdagingen ga ik in december 2014 aan

glamourKan jij geloven dat de laatste maand van 2014 is aangebroken? Ik vind het bizar snel gaan, het lijkt wel elk jaar sneller voorbij te vliegen, maar dat kan natuurlijk niet. 2014 zat vol hoogtepunten en ik hoop dit jaar ook stralend te kunnen afsluiten. Nu gaat dat in mijn geval elk jaar extra goed, omdat ik op de laatste dag van het jaar jarig ben. Yes, mocht je het nog niet weten: 31 december steken jullie altijd vuurwerk af voor… mij haha. Ook komen de kerstdagen eraan en wordt het kouder, ik ben benieuwd wat december voor ons in gedachten heeft. Mijn doelen voor deze nieuwe maand zet ik op een rij! Lees je mee?

Rijksmuseum
Het staat al heel lang op mijn wishlist om een keer het Rijksmuseum te bezoeken. Ik hoop dat in december deze wens uitkomt, we hebben al een datum geprikt dus er staat ons nog weinig in de weg om het daadwerkelijk te realiseren en ik ben zo benieuwd na alle verhalen! Ik ga er samen met Jord naartoe en misschien gaan mijn mama en broertje ook wel mee. Ik heb er zin in!

Zorgverzekering
Oh dit klinkt écht heel feestelijk en vrolijk not haha. Ik moet mij namelijk even in mijn zorgverzekering verdiepen en dit stel ik elke keer uit, maar dit moet doorgegeven worden voor het einde van het jaar dus ik móet hier echt even voor gaan zitten. Oh geen aantrekkelijke klus, maar wel belangrijk. Net als de administratie trouwens… Ik word al groen van het woord!

Gezondheid
Ik ga elke keer als iemand niest heel hard gezondheid schreeuwen, dat is een uitdaging! Haha eh nee, dat ga ik dus niet doen en ik bedoelde mijn eigen gezondheid verbeteren als het even kan voor in december. Misschien ben je er al van op de hoogte, maar het gaat niet zo goed met mijn gezondheid. Nah, eigenlijk gaat het helemaal niet zo lekker, maar ik focus mij hier niet graag op en ik vind het ook niet fijn om dit te benadrukken, want daar wordt niemand beter door. Wel doe ik er alles aan om met minder pijn 2014 uit te springen en huppelend 2015 in te gaan. Ik werk hard aan mijn gezondheid en heb momenteel alle tips die ik kan inzetten gerealiseerd, maar op dit moment is het effect ervan nog niet voelbaar. Het is echt een doel om door te blijven zetten en te blijven knokken om goed te herstellen (voor zover dat kan aangezien het chronisch is). Rust, een goede basis en een minder volle agenda moeten helpen en ik heb flink gas teruggenomen om tijd te nemen om te herstellen, niks voor mij maar ik hoop dat de dag gauw komt dat het weer wat beter gaat.

Mooie boeken lezen
December is altijd zo’n cozy maand en ik heb een prachtige stapel boeken om te lezen. Ik heb heel veel zin om deze te ontdekken en erin te duiken, pure ontspanning! Ik lees ook steeds meer als ik aan het reizen ben met OV, maar ik hoop in december nog meer mooie titels te kunnen lezen én deze met jullie te delen middels recensies.

De kerstboom opzetten
Yay, dat is een supergezellige uitdaging die ik graag met mijn vriend aan ga. Ik moest van Jord wachten tot na zijn verjaardag, eind november, dus daarna barst het versierfeest los. Maar ik kon het niet laten om ondertussen al naar de Action te gaan en de vensterbank te versieren met ‘kerstmeukies’. De kerstverlichting hangt hier ook al sinds eind oktober in de straat dus nu matchen we!

♧ Geheim Project
Ik ben momenteel bezig met een geheim project en oh wat zou ik daar graag meer over willen vertellen. Ik moet het nu eerst goed uitwerken en daar is tijd voor nodig, het zit nu nog voornamelijk in mijn hoofd. Ik hoop jullie er gauw meer over te kunnen vertellen, het is nog even spannend. Ik hou jullie op de hoogte!

Een bucket list maken voor 2015
Gewoon, omdat het kan! Het lijkt mij heel leuk om een bucket list te maken met grotere en kleine dromen die ik graag zou willen realiseren in het nieuwe jaar. Het is alleen al superleuk om hierover na te denken, maar ook om het op te schrijven en er aan het einde van een jaar op terug te blikken. Deze stel ik daarom nog graag op, nu schiet mij nog niet veel te binnen wat ik erop zou willen hebben… Behalve een keer paardrijden en een high tea verzorgen. Dat lijkt mij zo leuk!

♧ Genieten van mijn verjaardag en 2014 spetterend afsluiten
Dat is mijn allergrootste wens voor deze maand, ik hoop vooral een gezellige verjaardag en Oud & Nieuw te kunnen ervaren zonder drukte, maar wel in goede gezondheid. Het is elk jaar een groot feestje en nu vind ik het ook gezellig om het iets kleiner te vieren. Misschien bak ik wel een taartje (gelijk een goed voornemen haha), spelen we leuke spelletjes, gaan we gezellig uiteten, steken we wat vuurwerk af en dan ben ik het gelukkigste meisje (wow niet meer meisje eigenlijk, ik word stokoud!) op aarde. Als ik maar met lieve mensen ben, maar dat is stiekem dagelijks het geval.

Er ligt een prachtige maand voor je die je kunt vullen met geluk, warmte, vriendschap, liefde en mooie momenten. Zullen we december op die manier kleur geven?

Wat zou jij heel graag nog in december willen doen? En vinden jullie het leuk als ik twee artikelen per dag plaats? Ik ben benieuwd en hoor het graag!

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

65 Comments

 • Reply Josianne

  Wat een ontzettend leuke plannen voor deze laatste maand van het jaar! Misschien is het ook leuk om mee te doen met #challengelovelyday? Kijk op m’n blog om te zien wat het inhoudt!

  Ik ben ook heel benieuwd naar jouw spannende plan, je maakt me flink nieuwsgierig ermee!

  En die kerstboom… Ooohhh, mogen we al? Ik moet helaas nog wachten tot zondag van m’n vriend, maar dan gaat ‘ie ook meteen op hoor!
  Josianne onlangs geplaatst…Hello december!My Profile

  december 1, 2014 at 1:22 pm
 • Reply Anne Solveig

  Heeeeee, ik wil je geheime project weten!!!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Mijn wensenlijstje voor december (en januari)My Profile

  december 1, 2014 at 1:29 pm
 • Reply beautifulday4makeup

  Jij hebt een drukke maand voor de boeg :)
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…Opgemaakt november 2014My Profile

  december 1, 2014 at 1:37 pm
 • Reply Chantal

  Mooie doelen! Ik wil ook nog veel boeken lezen en de kerstdagen fijn doorbrengen met vrienden en familie.

  december 1, 2014 at 1:38 pm
 • Reply Justine

  Wat een mooie en haalbare doelen! You can do it! Mijn wens voor 2015 is dat het met je gezondheid super zal gaan én dat we een keertje wat leuks mogen afspreken, hihi :D Tot snel lief!
  Justine onlangs geplaatst…New Month & Happy Monday: decemberMy Profile

  december 1, 2014 at 1:39 pm
 • Reply angelique

  Wat een mooie doelen. Ik wil vooral genieten van de feestdagen die ik dit jaar eindelijk eens vier met familie
  angelique onlangs geplaatst…New in | Gewonnen itemsMy Profile

  december 1, 2014 at 1:45 pm
 • Reply Manon

  oh heerlijk ik wil vooral veel dagen doorbrengen met de familie en het gezellig hebben :)
  Manon onlangs geplaatst…Insta diary 10: Warme appeldrank en veel chocoladeMy Profile

  december 1, 2014 at 1:48 pm
 • Reply Manon

  Ohhh leuk allemaal!!! en wat vind ik je nu stom zeggggg ik wil het weten over je geheime project hihihihihihi x
  Manon onlangs geplaatst…Giordani Gold Baroque Lacque BrillianceMy Profile

  december 1, 2014 at 1:50 pm
 • Reply Marion

  Overall leuke dingen die je nog wilt doen! Ik ben net bezig met een lijstje maken. Zelf plaatste ik tot eergisteren ook altijd twee artikelen per dag. Ik merk dat het toch best wel veel is hoor. Ik heb denk ik in een jaar tijd maar twee dagen verstek laten gaan, maar toch… Denk dat het belangrijkste is wat jij prettig bent!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #17: Therapie afgerondMy Profile

  december 1, 2014 at 1:50 pm
 • Reply Marion

  Wat jij prettig vindt natuurlijk. Prettig ben je wel hahaaha!
  Marion onlangs geplaatst…Persoonlijke Update #17: Therapie afgerondMy Profile

  december 1, 2014 at 1:51 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Hahaha joepieee ik ben prettig <333 Wat een speciaal compliment én origineel haha <3 Superlief je comment, ik geloof ook dat het best veel is inderdaad. Ben benieuwd hoe het voelt en of het 'klikt' :D

   december 2, 2014 at 11:35 pm
 • Reply Rosanne

  Volgens mij gaat dit een super leuke maand voor jou worden <3

  december 1, 2014 at 1:52 pm
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  Ah wat een leuke doelen! Ik wil ook zo graag nog een keertje naar het Rijksmuseum!
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…Are We Out Of The Woods Yet? | OutfitMy Profile

  december 1, 2014 at 1:57 pm
 • Reply Emmy

  Ik doe met je mee qua Rijksmuseum! Misschien gewoon maar doen in de kerstvakantie. Ik heb die museumkaart niet voor niets en ik ben er al zo’n tijd niet meer geweest!

  december 1, 2014 at 2:07 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Jaaaa doen! Ik ben zo benieuwd, ik ga waarschijnlijk half december :) Can’t wait en ben zo benieuwd!

   december 2, 2014 at 11:34 pm
 • Reply Manon

  Oehh, dat klinkt goed! December moet ook een groot feest zijn :)
  Manon onlangs geplaatst…Quote of the week #9My Profile

  december 1, 2014 at 2:08 pm
 • Reply Emily

  Ik vind het altijd zo leuk om de doelen van anderen te lezen. Inspirerend, op een of andere manier. Ik herken een aantal van je doelen. De minst leuke is de zorgverzekering, de leukste de bucket list!
  Emily onlangs geplaatst…Lucky List – NovemberMy Profile

  december 1, 2014 at 2:11 pm
 • Reply Petra

  Ik zal 31 december extra aan je denken. De zorgverzekering moet ik ook nog even goed induiken. Ik heb mijn verzekering dit jaar had nodig gehad en was gelukkig goed verzekerd maar ik geloof dat ik soms een dief van mijn eigen portemonnee ben. Je maakt me nieuwsgierig naar je geheime project. Dank je wel e ;-) Ik wil december vooral nog gaan genieten en me niet laten leiden door stressvolle dingen.
  Petra onlangs geplaatst…Geluksmomenten #3My Profile

  december 1, 2014 at 2:18 pm
 • Reply Tjitske Anna

  Wat een fijne doelen! Succes! :D

  december 1, 2014 at 2:35 pm
 • Reply Manouk

  Ik ga vrijdag denk de kerstboom opzetten :)
  Manouk onlangs geplaatst…CLARINS OMBRE MINÉRALE 4 COULEURS PALETTE REVIEWMy Profile

  december 1, 2014 at 2:40 pm
 • Reply Dianne Overbeeke

  Ik moet ook echt een bucketlist gaan maken haha! Oh en die zorgverzekering.. Wat een gedoe altijd en ik hoop dat het je lukt ;)
  Dianne Overbeeke onlangs geplaatst…Hallo DecemberMy Profile

  december 1, 2014 at 2:44 pm
 • Reply Denise

  Heerlijke lijst! Ik heb zo veel zin om de kerstboom op te zetten!
  Denise onlangs geplaatst…Photo Diary #28 – Après ski, afscheidsfeest en eigen bedrijfjeMy Profile

  december 1, 2014 at 2:45 pm
 • Reply Bente

  Een geheim project, leuk!! En dubbel feest dus voor jou op de 31e! Ik zal tegen die tijd een sterretje op je verjaardag branden! :)
  Bente onlangs geplaatst…Waarom wachten tot 1 januari?My Profile

  december 1, 2014 at 2:48 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Wauw zo bijzonder, dankjewel alvast wat ongelooflijk lief!

   december 2, 2014 at 11:33 pm
 • Reply Cindy

  Wat een heerlijke plannen! Ik heb me opgegeven voor #DOcember van Girls love 2 Run en mijn doel is om 70km deze maand te gaan hardlopen. Daarnaast wil ik echt per se dit jaar stoppen met roken, daar heb ik morgen een afspraak voor staan met de praktijkondersteuner, want alleen lukt het niet meer. De kerstboom opzetten ga ik volgende week maandag doen, net als een begin maken met ons huis leeg te halen, want we hebben verhuisplannen (plannen….)
  Cindy onlangs geplaatst…Hoera, het is december!My Profile

  december 1, 2014 at 2:54 pm
 • Reply Sanae

  Ik doe mee met boeken lezen! Heb een hele wishlist aan boeken en ook nog een stapel die ik deze maand wil lezen! :D
  Sanae onlangs geplaatst…It’s Cyber MondayMy Profile

  december 1, 2014 at 3:12 pm
 • Reply Joni

  Wauw, wat een mooie uitdagingen. Ik hoop dat je ze allemaal mag waarmaken! Vooral je gezondheid meid, ik hoop dat het snel beter gaat. Ik ga duimen en geniet van al het moois ;)
  Joni onlangs geplaatst…Yeaah, I’m back!My Profile

  december 1, 2014 at 3:16 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Wauw zo lief je reactie, heel erg bedankt lieve Joni <333

   december 2, 2014 at 11:32 pm
 • Reply Anouk

  Wat een mooie uitdagingen heb je opgesteld! Het Rijksmuseum bezoeken is zeker een aanrader! Ik ben er geweest toen die net heropend was, erg leuk uitje!
  Anouk onlangs geplaatst…Home inspiration #2My Profile

  december 1, 2014 at 3:22 pm
 • Reply Sophie

  Wat een verassing, refresh ik ter verveling (omdat mijn trein niet reed (toeval?)) nogmaals mijn bloglovin, staat er nóg een artikel in van jou! Oh jij beschrijft echt dé perfecte oud op nieuw zoals ik hem ook supergraag zou willen vieren wanneer ik er weer klaar voor ben. Nog gezelliger dat jij dan jarig bent en lekker in het middelpunt mag staan voor die dag haha. Wij kunnen helaas geen kerstboom zetten dit jaar omdat ons hele huis overhoop staat, dan maar pakketjes in een sok denk ik zo haha! Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar je ‘geheime project’ je maakt nu wel veel mensen nieuwsgierig denk ik!
  Sophie onlangs geplaatst…Things that made me happy in … November!My Profile

  december 1, 2014 at 3:47 pm
 • Reply Astrid

  Super uitdagingen zijn dit! Mooie boeken lezen en een bucket list maken voor 2015 wil ik ook. Oh en het jaar geweldig afsluiten! In mijn geval nie tmet vuurwerk of andere spetterzooi, maar wel leuk. Die zorgverzekering daar doe ik nooit wat mee. Betaal vrees ik al jaren te veel maarja, als ik een verzekering eruit gooi, dan krijg ik die nooit meer er weer in.
  Astrid onlangs geplaatst…Muziek: I’m a Survivor van Reba McEntireMy Profile

  december 1, 2014 at 3:55 pm
 • Reply DiaryOfAMua

  Wat een leuke uitdagingen! Ik ben heel erg benieuwd naar jouw ”geheime project”!

  Xo
  DiaryOfAMua onlangs geplaatst…My Recent Lip Savior | Dr. Paw PawMy Profile

  december 1, 2014 at 4:03 pm
 • Reply xx_Patries_xx

  Klinkt goed hoor, ja die kerstboom en versieringen komen hier ook weer in huis, na sinterklaas. deze maand houd ik mij even rustig en focus ik me even op de feestdagen, werk zoeken en mn blog weer oppakken
  xx_Patries_xx onlangs geplaatst…Nieuwe Blog routine!My Profile

  december 1, 2014 at 4:25 pm
 • Reply Madeleine

  Leuk lijstje :) Ja de zorgverzekering, elk jaar weer een feestje… Budcketlist maken voor 2015 klinkt heel erg leuk :)
  Madeleine onlangs geplaatst…Swatches – H&M Lippensticks (matte + normale)My Profile

  december 1, 2014 at 4:25 pm
 • Reply Annemijn

  Wat een leuke doelen! Ik wil ook nog graag naar het Rijksmuseum en sowieso Amsterdam verder ontdekken. En ik ga deze maand zeker mijn bucketlist opstellen en delen met jullie! xxx
  Annemijn onlangs geplaatst…PLOG: Hoogtepuntjes van de week #5My Profile

  december 1, 2014 at 4:27 pm
 • Reply Xaviera

  Mooie uitdagingen allemaal! Ik hoop dat het met je gezondheid beter zal gaan de komende tijd, heel veel sterkte daarmee gewenst! Ik ben benieuwd naar je geheime project, veel succes en plezier met alles wat je gaat doen in December :)
  Xaviera onlangs geplaatst…Instagram love #1My Profile

  december 1, 2014 at 4:43 pm
 • Reply Els

  Leuk zo’n lijst. Ik moet ook mijn zorgverzekering nog doen, jippie wat een feest :-)!

  Natuurlijk vind ik het leuk als je 2 artikelen per dag plaatst :-)!
  Els onlangs geplaatst…Shoplog HEMA November 2014My Profile

  december 1, 2014 at 4:56 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Haha de zorgverzekeringen party -_- Zullen we er samen een feestje van maken? Veel succes! We can do this <3

   december 2, 2014 at 11:31 pm
 • Reply Tessa | Raspberry & Ripped Jeans

  Ahh wat een heerlijk lijstje! Behalve die zorgverzekering en je gezondheid dan, dat is allebei wat minder… Maar voorderest ziet het er allemaal heel gezellig en cosy uit! Precies zoals het hoort in december! Veel succes met je gezondheid, en geniet van december :) Liefs
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans onlangs geplaatst…Welcome!My Profile

  december 1, 2014 at 4:59 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Ah zo lief je reactie, dankjewel topper <333

   december 2, 2014 at 11:31 pm
 • Reply Bo

  Wat een leuk artikel,
  Ik ga ook naar het Rijksmuseum!
  Bo onlangs geplaatst…Ooglooks met mijn 88 warm paletteMy Profile

  december 1, 2014 at 5:02 pm
 • Reply Anniek Verhooren

  Mooie doelen! Ik neem mij ook al echt het hele jaar voor om een bezoekje te brengen aan het Rijksmuseum, maar helaas… Ik vrees dat het in december ook nog moeilijk gaat worden, maar in 2015 staat het sowieso op de planning!
  Anniek Verhooren onlangs geplaatst…Mijn leven met… onhandigheidMy Profile

  december 1, 2014 at 5:35 pm
 • Reply Denise

  Ik ben zo benieuwd naar je geheime project!
  Rot dat het minder gaat, knap dat je zo knokt. Je bent echt een topper!
  Een bucketlist maken is echt leuk om te doen. Ik ben er ook mee bezig! Het uitvoeren is natuurlijk nog leuker!
  Denise onlangs geplaatst…Winactie!My Profile

  december 1, 2014 at 5:42 pm
 • Reply Jennifer

  Mijn vriend en ik gaan als het een beetje meezit in de Kerstvakantie nog naar het Rijksmuseum. We hebben vrijkaartjes en willen graag nog even een dagje weg als mij dat lichamelijk ook lukt. Lijkt me een ontzettend gaaf museum, alleen het gebouw al.. was even leuk die Sneak Peak tijdens het Eyewish Event, wil wel meer zien nu! :)
  Jennifer onlangs geplaatst…De Wandtak van ActionMy Profile

  december 1, 2014 at 6:26 pm
 • Reply Hesteranne

  Het rijksmuseum is erg leuk om naar toe te gaan. Zeker doen! Mijn zorgverzekering moet ik ook nog uitzoeken. Helemaal geen zin in :D
  Hesteranne onlangs geplaatst…November in herhalingMy Profile

  december 1, 2014 at 6:27 pm
 • Reply Stéphanie | Expeditie Aardbol

  Goed dat je het op een lijstje zet! Zo kan je er niet om heen!
  Stéphanie | Expeditie Aardbol onlangs geplaatst…Waarom ik Bologna leuker vind dan FlorenceMy Profile

  december 1, 2014 at 6:32 pm
 • Reply Guusje

  Hopen dat al je werk snel effect met zich mee brengt! Ik ben erg benieuwd naar je speciale project en het klinkt alsof je al deze doelen zeker kan realiseren deze maand, succes (: En ik wil ook zoooo graag mijn kerstboompje weer opzetten, aahh
  Guusje onlangs geplaatst…Aankondiging – PLOGMAS & MeerMy Profile

  december 1, 2014 at 6:32 pm
 • Reply Sara

  Je maand klinkt heel fijn en hij wordt alleen maar fijner wanneer je inderdaad goed aan je gezondheid denkt. Wat naar dat het nu wat minder gaat. Ik hoop dat het je lukt om wat gas terug te nemen en je daardoor lekkerder te voelen.
  Sara onlangs geplaatst…Onzekerheid: mijn verhaal + tipsMy Profile

  december 1, 2014 at 6:56 pm
 • Reply Kimberley

  Hele leuke plannen! Zelfs het uitzoeken van een zorgverzekering, haha. Heel veel plezier! Zelf kijk ik uit naar alle feestdagen, zo gezellig!
  Kimberley onlangs geplaatst…Win: Een kadootje voor iemand andersMy Profile

  december 1, 2014 at 7:11 pm
 • Reply Maaike

  Wat een leuk lijstje! Ik hoop echt voor je dat het met je gezondheid beter gaat deze maand! :) En daarnaast zou ik ook wel een bucket list willen maken voor 2015 :)
  Maaike onlangs geplaatst…Weekly Journal #21: Groentesapjes, leuke winactie en een avondje gokkenMy Profile

  december 1, 2014 at 7:35 pm
 • Reply lucindainwonderland

  Voor mij is het echt hoe meer artikelen hoe beter, maar dat moet je ook alleen doen als je er de tijd voor hebt hoor! Ikzelf ben ook aan het kijken wat ik het komende jaar wil doen, maar mijn grootste doel is toch wel om oud en nieuw niet alleen door te brengen zoals afgelopen jaar, toen was het namelijk net uit met mijn vriend en was ik zo down dat ik nergens heen wilde, maar dat gevoel van eenzaamheid, was zwaar bagger dus dat wil ik niet nog eens. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Favorieten November 2014 – Beauty + Random favesMy Profile

  december 1, 2014 at 7:35 pm
 • Reply Manon

  Een bucketlist is zo leuk om te maken! Heb het dit jaar ook gedaan en is zoo fijn om dingen af te vinken! Je verdient het om 2015 in te huppelen, ik hoop dat het lukt! <3
  Manon onlangs geplaatst…Personal: Nieuwe baan!My Profile

  december 1, 2014 at 8:56 pm
 • Reply Valerie

  Leuk zo’n lijstje! Ik ga dit voor mezelf ook eens opschrijven!
  Valerie onlangs geplaatst…Weekly dose of pictures #9My Profile

  december 1, 2014 at 8:58 pm
 • Reply Linda

  Ik hoop dat jij je met de nodige rust snel weer wat beter gaat voelen. Is het weer ook zo bepalend bij jou? Warme kruiken en een elektrische deken helpen mij al een eindje de goede kant op :) En een zorgverzekering tip: alles goed uitzoeken en hou rekening met eventuele zorg die je nodig kan hebben als je gezondheid een langere tijd tegen gaat zitten. Uit ervaring weet ik dan upgraden van pakket als chronisch zieke een drama is, je bent dan namelijk al snel te duur! Belachelijk, maar wel handig om daar op tijd naar te kijken :)
  Linda onlangs geplaatst…Vlog | Soirée Magnifique by Mr. GoodiebagMy Profile

  december 1, 2014 at 9:48 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Ah dankjewel voor je lieve comment! Ja het weer is helaas wel bepalend, maar mijn glimlach laat ik daardoor niet afpakken <3 Warme kruikjes, thee en die warme deken slepen ons er doorheen <3 En die verwarming... daar zit ik aan vast geplakt ondertussen haha. Superlief je reactie!

   december 2, 2014 at 11:28 pm
 • Reply Inge

  Wat een leuke plannen! Helaas heb ik maar een inie-mini kerstboompje maar binnenkort kan hij weer op de tafel! Vind het zoveel gezelliger met al die kerstversiering in huis! :)
  Inge onlangs geplaatst…Quote #1My Profile

  december 1, 2014 at 10:15 pm
 • Reply Jenn

  Wat een mooie doelen! Ik heb mijn lijstje ook net geplaatst :)
  Jenn onlangs geplaatst…December mini-bucketlist: happy holidays!My Profile

  december 1, 2014 at 10:19 pm
 • Reply Roshelle

  Blehh zorgverzekeringen, zo’n gedoe altijd!
  Roshelle onlangs geplaatst…SPORTY | Kayla Itsines (2e keer), vandaag start week 3!My Profile

  december 1, 2014 at 10:59 pm
 • Reply Veronique

  Dat zijn hele mooie doelen, succes!
  Veronique onlangs geplaatst…Doelen november ; eindresultaatMy Profile

  december 1, 2014 at 11:22 pm
 • Reply Alyssa

  Leuk lijstje! Ik ga ook eens op een rijtje zetten wat ik allemaal ga doen in december :-)!

  december 2, 2014 at 10:18 am
 • Reply Eilish

  Ik heb eigenlijk niet echt een idee…. De kerstboom staat al, yay! Het wordt deze maand nog vooral veeel doen voor school, helaas!
  Eilish onlangs geplaatst…Beauty ♥ Essence Come to Town – 02 Wrapped in PinkMy Profile

  december 2, 2014 at 10:22 am
 • Reply Fleur

  Ah zo herkenbaar, dat verdiepen in zorgverzekeringen! Ik moet namelijk ook overstappen maar zie door de bomen het bos niet meer, haha!

  december 2, 2014 at 10:53 am
 • Reply Anna

  Wat leuk om te lezen! Zo rot die zorgverzekeringen, gelukkig ben ik sinds vorig jaar bij een hele fijne. Maar ik weet nog goed wat een gedoe dat was! Ik ben echt heel benieuwd naar je geheime project. 2 artikelen per dag is leuk, maar persoonlijk vind ik eentje genoeg! Een dag heeft maar 24 uur en ik ben zo druk, haha! X
  Anna onlangs geplaatst…MIJN DECEMBER WISHLISTMy Profile

  december 2, 2014 at 3:26 pm
 • Reply Floor Daasvand

  Prachtige doelen! Ik ben naar het Rijksmuseum geweest toen ik nog op de middelbare zat. Gingen we heen met onze geschiedenisklas. Geschiedenis vond ik een mega leuk vak, maar het Rijksmuseum is niet zo mijn ding. Ik ben niet iemand die zich uren kan vermaken met schilderijen haha :p Wel vond ik het tof dat ik de Nachtwacht in het echt heb gezien :D
  Floor Daasvand onlangs geplaatst…Project Positief TagMy Profile

  december 3, 2014 at 8:24 pm
  • Reply Dagmar Valerie

   Hahah ja ik ga ook voor de Nachtwacht :D en de rest is een leuke verrassing, maar weet niet of we er lang zullen blijven. Wel ben ik heel nieuwsgierig naar de kunst die er zal hangen, maar qua verwachtingen ga ik er blanco in :D Lief je comment dankjewel!

   december 3, 2014 at 9:30 pm

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close
  Lees vorig bericht:
  Behind the scenes #66 – Zebra, Soirée Magnifique & minions

  Elke keer als ik terugblik middels behind the scenes, dan stroomt het geluk door mijn hele lichaam. Wat kan er toch...

  Sluiten