Fashion

NEW IN – Mini Adidas en Vans sneakers voor Lucas

Processed with VSCO with hb1 preset

Ons kleine hummeltje is getransformeerd in een kereltje! En hij wandelt de hele kamer door achter zijn rollator, daarmee is hij amper bij te houden. Die mooie stappen en mijlpalen vragen om vrolijke voetjes! Daarom verwende ik hem met nieuwe sneakers, niet geheel toevallig hebben de ouders van Lucas deze ook…

Wie mijn blog langer volgt, weet dat mijn liefde voor Adidas nooit meer over zal gaan en ik mijzelf dan ook af en toe trakteer op nieuwe sneakers van dit merk.  Maar wel als de vorige écht niet meer kunnen, waardoor zelfs Jord gaat klagen dat ze er niet uitzien. Ik draag de sneakers totdat ze op zijn en kan er dan nog steeds amper afstand van nemen, echte liefde. En van onze lieve vrienden kregen we nog voordat Lucas geboren werd een fantastische luiertaart met daarop mini Adidasjes in het blauw. Deze hebben een speciaal plekje gekregen op zijn kamer, maar nu zijn voetjes echt aan schoenen én lopen toe zijn vond Footway het leuk om hem te verwennen met stoere Adidas originals. Deze witte sneakers met zwarte strepen zijn ideaal vanwege klittenband en ik vind het zo leuk dat we dezelfde hebben! Klittenbandschoenen en kids zijn trouwens een perfecte match. De schoentjes gaan makkelijk aan en blijven perfect zitten.

Ik ben de Adidas liefhebber in huis en Jord heeft hetzelfde met Vans. Ik ken hem niet anders dan dat hij een mooi paar sneakers heeft van dit merk. En ook hij draagt de schoenen totdat ze zijn versleten, zelfs nóg langer. Is Lucas ook zo’n type? Misschien wel, wie weet! In ieder geval staan onze favoriete schoenen ook voor hem klaar. Speciaal om straks die eerste echte stappen te zetten op eigen benen. We zijn ongelooflijk trots en blij op ons -inmiddels-niet-meer-zo-kleine-vriendje en genieten met volle teugen van alle ontwikkelingen die hij doormaakt. Wat is het ouderschap toch een mooi avontuur, het overtreft al onze verwachtingen. Of eigenlijk: Lucas overtreft al onze verwachtingen! Op naar de eerste stapjes op eigen benen!

Ben jij team Adidas of team Vans? Ik bijt niet, je mag ook écht aangeven dat je voor team Vans bent! Alhoewel… grapje ;)

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

1 Comment

 • Reply Nienke

  Ik ben meer van de Nike én Vans sneakers. Adidasjes zitten bij mij vaak iets te groot om mijn slanke voeten waardoor het niet zo lekker loopt. Kinderschoenen zijn altijd zo schattig, ik smelt.
  Nienke onlangs geplaatst…Uit de pers: Pip Studio Good Morning collectieMy Profile

  april 12, 2018 at 11:21 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close
  Lees vorig bericht:
  Carolina Bont schreef het werkboek Hooggevoeligheid & Mindfulness

  Als je hooggevoelig bent, is innerlijke balans vinden in de hectiek van alledag een uitdaging. Carolina Bont schreef het werkboek...

  Sluiten