Over mij

IMG_1966Welkom op mijn persoonlijke blog! Ontzettend leuk dat je hier bent gekomen om het te lezen. Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Dagmar en ik schrijf met veel plezier en passie op mijn blog over happiness, persoonlijke groei, zwangerschap en boeken. Lifestyle- en reisgerelateerde artikelen zie je ook regelmatig voorbij komen, dit alles met een positief en persoonlijk sausje. Naast mijn blog, kan je mij ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

lievermetlefDe hoogtepunten achtervolgen elkaar snel! Zo ben ik net getrouwd, zwanger van onze zoon én verschijnt eind september mijn eerste boek ‘Liever met lef‘. Een boek over het waarmaken van je dromen; vol vrolijke lijstjes, inspirerende quotes, ervaringen en tips. Zo leer je niet alleen te dromen, maar vooral ook te doen en bevat het boek een flinke boost aan motivatie. Een spannende periode waar ik dan ook regelmatig over schrijf om jullie mee te nemen op dit bijzondere avontuur.

In het dagelijkse leven werk ik als marketeer bij VBK Media, waar ik verantwoordelijk ben voor de marketing & PR van boeken. Het is oprecht de allerleukste baan die ik mij maar kon wensen, mijn bijnaam? Dagmarketing! Ik woon samen met mijn man – voelt nog een beetje onwerkelijk om hem zo te noemen, maar het is inmiddels echt zo – en een dikke, fluffy kat die luistert naar de naam Poes. We spenderen de uurtjes aan vrije tijd graag met vrienden en familie of door te reizen. En mijn allergrootste hobby’s (naast het eten van sushi) zijn schrijven, fotograferen en lezen; daar kan ik ultiem van genieten.

Mijn doel middels mijn blog? Ik probeer anderen te besmetten met positiviteit en een positief verschil te creëren. Pijn en vermoeidheid krijgen nooit de hoofdrol in mijn leven, daarom vertel ik het je ook als een detail: ik heb CVS en Fibromyalgie maar probeer het beste uit elke dag te halen.  Ik handel altijd vanuit mijn hart en zal bezig zijn met datgene wat anderen en mijzelf oprecht gelukkig maakt. Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt en ik hoop dat iedereen van zijn of haar dromen werkelijkheid kan maken.

Ik wens je veel leesplezier toe op mijn blog!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube