Contact

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog, dankjewel voor je moeite en tijd! Wil je meer over mij weten? In dit artikel vertel ik je over mijzelf.

Wil je contact met mij opnemen?
Natuurlijk mag je vragen stellen over mijn blog, de categorieën, over mij… Net waar je behoefte aan hebt! Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden, want ook ideeën en opmerkingen mag je mij toesturen. Dit kan via de mail (bydagmarvalerie@gmail.com) of via Twitter (@ByDagmarValerie).

Pers, merken en bedrijven
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Ik nodig je graag uit om contact met mij op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Je kunt mailen naar bydagmarvalerie@gmail.com en ik mail je zo snel mogelijk terug. Alvast hartelijk dank voor je moeite, tijd en interesse!

Voor mijn blog werk ik regelmatig samen met merken en bedrijven die bij mij als persoon én bij mijn blog passen. Ik vind het belangrijk om over samenwerkingen transparant en eerlijk te blijven, omdat het vertrouwen met de doelgroep van mijn blog op nummer één staat. Daarom tref je onderaan een gesponsord artikel altijd een euro-teken. Als ik producten en/of een ervaring heb ontvangen, dan communiceer ik dit ook in het artikel.

Een stralende dag toegewenst!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube