Books

Nooit meer te druk door Tony Crabbe

IMG_9455

Nooit meer te druk is dé bestseller van Tony Crabbe en het boek vertelt je hoe je een opgeruimd hoofd kunt krijgen in een overvolle wereld. Dit boek was voor mij wat je noemt een ervaring met ‘boekliefde op het eerste gezicht’. Ook al mag je misschien een boek niet op zijn uiterlijk beoordelen,  maar dit is toch wel de Channing Tatum onder de boeken (waanzinnig goed gedaan uitgeverij L.S. Amsterdam)! Met de uitstraling zit het dus meer dan goed, maar heeft Tony Crabbe mijn hoge verwachtingen dan ook overtroffen? 

Over Nooit meer te druk
Nooit meer te druk van Tony Crabbe is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk. Wat Marie Kondo doet voor je huis, doet Tony Crabbe voor je hoofd en je leven. Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

‘Een levensveranderend boek dat evalueert wat je aan het doen bent, waarom je het doet en op welke manier.’ Daily Express

Over Tony Crabbe
Tony Crabbe is (bedrijfs) psycholoog en werkt als consultant voor onder meer Microsoft en Disney. Hij is verbonden aan de Universiteit van Londen en woont met zijn vrouw en drie kinderen in Spanje. Hij schreef dit boek omdat hij het te druk kreeg in zijn eigen leven.

Mijn mening
Als ik dit boek vijf sterren geef op Goodreads, dan heeft dat ook een goede reden. Ik kan je namelijk verklappen dat ik elke zin bijna wou onderstrepen uit dit boek. Ik werd geraakt en aan het denken gezet, ik werd geïnspireerd en gemotiveerd om mijn leven daadwerkelijk anders aan te pakken; dit boek heeft mij veranderd. Ik werd bewust wat drukte doet met ons leven, maar het moeilijkste aan dit proces is om je bevindingen vervolgens in de praktijk toe te passen. Door de heldere en praktische tips die Tony Crabbe heeft gegeven, is dit inmiddels daadwerkelijk gelukt! Hij heeft zo’n toegankelijke schrijfstijl en ik kan mij helemaal vinden in zijn theorieën en benadering. Ook vond ik het heel bijzonder hoe hij verschillende vernieuwers op het gebied van marketing, consumentengedrag en persoonlijke groei samen heeft gebracht en hun lessen weet te vertalen voor ons, de lezer, naar het dagelijkse leven. Ik herkende veel van de theorieën waarover hij schreef uit mijn studententijd, maar hij maakt deze nog praktischer waardoor je hem echt gelooft. Elke tip is zo goed onderbouwt en ik kan niet anders dan vol lof spreken over Tony Crabbe.

We lijken heel erg trots te zijn op de drukke en overvolle agenda’s, terwijl het ons tegelijkertijd ontzettend belemmert en dat weten we. Maar hoe doorbreek je eindelijk die cirkel? Hoe zorg je ervoor dat je je prioriteiten op orde hebt en dat je ruimte creëert voor wat je echt belangrijk vindt? Waar sta je voor en hoe draag je dat uit? Hoe zorg je ervoor dat je ondanks de vele verplichtingen je staande kunt houden in deze overvolle wereld aan prikkels en ‘moetjes’? Tony Crabbe biedt in Nooit meer te druk praktische antwoorden zodat we niet alleen bewuster omgaan met onze tijd, maar ook weer met aandacht kunnen leven.

Conclusie
Wat een indrukwekkend en levensveranderend boek! Heerlijk deze contentmix aan persoonlijke groei, marketing en aandachtsmanagement. Genoten van elke pagina en ontzettend geraakt door zijn waanzinnig sterke schrijfstijl. Tony Crabbe heeft er duidelijk een fan bij!

Titel: Nooit meer te druk Auteur: Tony Crabbe Uitgeverij: L.S. Amsterdam ISBN: 9789024572687 Aantal pagina’s: 384 Prijs: €17,99 Klik hier voor het e-book

Heb jij deze bestseller Nooit meer te druk van Tony Crabbe al gelezen? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

14 Comments

 • Reply Amy

  Ohh deze staat al een tijdje hoog op mijn boeken wishlist! Door jouw review wil ik hem alleen nog maar meer lezen, want laat die praktische tips maar komen! ;)
  Amy onlangs geplaatst…Personal | ‘Jij bent wel van de merken he?’My Profile

  augustus 16, 2016 at 6:36 am
 • Reply Frauke

  Ohhh die ga ik dus snel bestellen! Klinkt echt als een geweldig boek dat ik MOET lezen. Overigens vind ik de cover wel echt een hele grote rip-off van Konmari/Mari Kondo haha, ik dacht dat het daar een boek van was. Wel lekker strak! X
  Frauke onlangs geplaatst…Life on sneakers & De mythe van het gemiddeldeMy Profile

  augustus 16, 2016 at 6:57 am
 • Reply Monique | WritingMonique

  Ik had nog nooit van dit boek gehoord, maar hij klinkt super!
  Monique | WritingMonique onlangs geplaatst…Hoe Vind Je Het Perfecte Kookboek Voor Jou?My Profile

  augustus 16, 2016 at 7:56 am
 • Reply Lindsey Beljaars

  Dit lijkt me echt een heel inspirerend boek!
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Wolfslaar Restaurant in BredaMy Profile

  augustus 16, 2016 at 8:00 am
 • Reply Jenn

  Klinkt als een heel fijn boek, ik wil hem ook graag lezen!
  Jenn onlangs geplaatst…Gelezen: Harry Potter and the Cursed ChildMy Profile

  augustus 16, 2016 at 9:02 am
 • Reply Kirsty

  Dit klinkt als een heel interessant boek!
  Kirsty onlangs geplaatst…Australian Gold Premium Coverage Continuous SprayMy Profile

  augustus 16, 2016 at 9:04 am
 • Reply Marle

  Ik herken me helemaal in je review! Ik heb hem een tijdje geleden ook gereviewed op mijn website. Zo ongeveer elke zin in dit boek inspireerde me! Ik vind het verfrissend dat dit een boek is dat je stimuleert om ánders te werken ipv minder hard. Dat is namelijk vaak wat er gezegd wordt door van die coaches die je ambities proberen te temperen omdat je er anders aan onderdoor zou kunnen gaan ;)

  http://www.girlalmighty.nl
  Marle onlangs geplaatst…DE KEERZIJDE VAN DE OLYMPISCHE SPELENMy Profile

  augustus 16, 2016 at 9:19 am
 • Reply Judith

  Ik kende dit boek eigenlijk nog niet, maar door jouw recensie ben ik toch wel erg nieuwsgierig geworden!
  Judith onlangs geplaatst…Recensie: Soapsop – Liza SipsMy Profile

  augustus 16, 2016 at 9:51 am
 • Reply Chantal

  Dit klinkt als een zelfhulpboek waar je echt iets aan hebt en dat vernieuwend is. Ik ga dit boek zeker een keer lezen :)
  Chantal onlangs geplaatst…UDOD: Gelukspad 3 – Anna FredrikssonMy Profile

  augustus 16, 2016 at 10:14 am
 • Reply Nienke

  Nog nooit van deze schrijver gehoord, maar ik wil dit boek eens gaan lezen!
  Nienke onlangs geplaatst…Ode aan de droogshampoo’s van Batiste.My Profile

  augustus 16, 2016 at 10:21 am
 • Reply Josianne

  Grappig; ik vond dit boek dus helemaal niet zo goed. Het boek Minder doen, meer bereiken vond ik een beetje in dezelfde categorie vallen en daar heb ik echt veel meer aan gehad! Maar ieder z’n mening natuurlijk ;) :)
  Josianne onlangs geplaatst…Italië in 30 foto’sMy Profile

  augustus 16, 2016 at 2:56 pm
 • Reply Eva

  Dit boek móét ik echt hebben! Het lijkt me zo leuk om een keer zo’n inspirerend boek te lezen, juist omdat ik dat eigenlijk nooit doe. Misschien leuk om voor m’n verjaardag te vragen ;)
  Eva onlangs geplaatst…What’s in my bag • Déze dingen zitten in de zomer standaard in m’n tasMy Profile

  augustus 16, 2016 at 4:18 pm
 • Reply Leonie

  Ik heb dit boek ook gelezen en het is heel fijn geschreven ja! Echt een fijn boek met goede tips
  Leonie onlangs geplaatst…10 leuke notitieboekjesMy Profile

  augustus 16, 2016 at 4:40 pm
 • Reply PatriciaKleijn

  Ik heb het boek ook liggen, en ga hem in mijn vakantie zeker lezen, ben nu heel erg benieuwd
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…Youtube kanaal trailer!My Profile

  augustus 19, 2016 at 12:02 pm
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close
  Lees vorig bericht:
  Zwanger week #24 – Deadline, sushi en opladen

  Het tweede trimester gaat zo snel, terwijl ik het liefst de tijd even zou willen stoppen. Het is zo'n bijzondere...

  Sluiten