#Boektober – Durf jij de uitdaging aan?


Ik mocht een ontzettend bijzonder project voor mijn werk lanceren, namelijk #Boektober. Heb jij zin om meer te lezen, maar kom je er niet aan toe? Of zou je graag lekker in de leesflow willen komen? In oktober ga ik heel graag met jou de uitdaging aan om meer te lezen dan je nu al doet. Iedereen kan deelnemen aan #Boektober en het is gratis! Wat je nodig hebt? Leesvoer en zin om mee te doen aan deze gezellige reading challenge. Doe je mee? 

Het idee
Ik liep al een tijdje rond met het idee hoe we gezellig met veel leesliefhebbers konden lezen én anderen besmetten om ook lekker een boek te pakken en te ontspannen. Ik betrapte mijzelf er ook regelmatig op dat ik hier simpelweg de tijd niet meer voor nam, terwijl lezen zo’n heerlijke bezigheid kan zijn. Toen ik begin september op een dag wakker werd (yes ik vind het nog steeds heel jammer dat het niet ergens in juni was, zodat ik meer tijd had om alle voorbereidingen te treffen haha) had ik opeens het idee in mijn hoofd. Oktober en boeken = boektober! Ik koppelde het terug op werk en ik mocht aan de slag gaan. Met een lieve én hele creatieve collega hebben we een heel mooi template opgezet ‘Boekazine’ waardoor je het gevoel krijgt van een online magazine, maar dan voor boekliefhebbers. We gaan via Boekazine superleuke opdrachten, interviews met auteurs, must follow boekbloggers en leestips delen in het kader van Boektober waarin we zoveel mogelijk mensen willen bereiken meer te gaan lezen dan ze nu doen, ook ik doe mee! Het persbericht is uitgestuurd en ik had nooit verwacht dat er al zoveel enthousiaste reacties op dit initiatief zouden komen. Geweldig dat jullie zo lief en positief reageren! Ik vind het nu al een onvergetelijke ervaring en het geeft energie om het neer te mogen zetten. 

Daag jezelf uit
Of je nu graag uit je leesdip wilt krabbelen of dat je het lezen gaat ontdekken; iedereen kan deelnemen aan #Boektober. Geef jezelf de uitdaging mee om een X aantal boeken te lezen tijdens de maand oktober en je bent klaar! Althans, wel met het uitdagen van jezelf. Het echte leeswerk moet natuurlijk nog beginnen. Bedenk welke boeken je graag zou willen lezen en leg deze alvast klaar of ren naar de winkel om van je wishlist realiteit te maken. Helemaal klaar voor #Boektober? Tweet ‘Ik doe mee met #Boektober en ik ga de uitdaging aan om meer te lezen dan ik nu doe! Durf jij de uitdaging aan?’ of meld je gezellig aan op Facebook via het event #Boektober.

Inschrijven #Boektober
Schrijf je nu in voor Boekazine, de nieuwsbrief waarin we samen aan de slag gaan om de uitdaging voor #Boektober te realiseren. We delen heerlijke inspiratie en leestips, interviews met auteurs, boekbloggers die écht het volgen waard zijn en meer! Je krijgt tevens leuke opdrachten die gerelateerd zijn aan #Boektober waardoor jij helemaal de leesflow te pakken krijgt. Je kunt je via deze link inschrijven en samen gaan we de maand oktober vullen met heerlijk leesvoer!

Mijn #Boektober challenge

Ook ik doe natuurlijk mee met deze uitdaging, mijn liefde voor lezen kent geen grenzen en ik zou hier heel graag meer tijd voor vrij willen maken in de herfstachtige maand oktober. Daarom ga ik het lezen van vijf boeken, net een boek meer dan ééntje per week die ik probeer aan te houden. Dit laatste lukt mij helaas amper, maar ik zou het wel dolgraag willen. Daarom heb ik extra veel zin om aan de slag te gaan met de leuke opdrachten uit #Boektober én om meer te lezen dan ik normaal gesproken doe. Yes, ik ga de uitdaging aan!

Doe mee met #Boektober!  Durf jij de uitdaging aan? Hoeveel boeken wil jij lezen tijdens #Boektober? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

98 Comments

 1. patricia september 17, 2015

  Echt super leuk dagmar ik wil proberen 5 boeken te lezen
  patricia onlangs geplaatst…Random happy moments of last weeksMy Profile

  Beantwoorden
 2. Renske september 17, 2015

  Jaa! Leuk project! :-) Ik doe mee en ga voor 3 of 4 boeken! (Alleen de website / link om in te schrijven voor Bookazine doet het niet, hihi.)
  Renske onlangs geplaatst…Toppers on Thursday #4My Profile

  Beantwoorden
  • Dagmar Valerie september 17, 2015

   Hi Renske, superleuk je enthousiaste reactie! Lukt het als je deze link gebruikt? https://www.facebook.com/boekazine/app_190322544333196 Je komt op de facebookpagina van Boekazine en bovenin bij de tabjes zie je de nieuwsbrief. Als je je daar voor inschrijft krijg je alle tips en leuke opdrachten gerelateerd aan Boektober binnen :D

   Beantwoorden
 3. Emmy september 17, 2015

  Ik ga zeker mee doen.. Maar ik weet niet hoe veel boeken ik moet lezen om mezelf echt uit te dagen. Daar moet ik echt nog even over nadenken. Ik denk een stuk of 20.
  Emmy onlangs geplaatst…Zoeker (Wicca #10) – Cate TiernanMy Profile

  Beantwoorden
 4. Marion september 17, 2015

  I’m in. Ik heb het al eerder gezegd: Ik hou van lezen, maar ik kan de leesflow niet meer vinden. Ik ben nu in vier boeken begonnen. Bij eentje ben ik op een derde, maar de andere drie zijn echt dramatisch. Daar heb ik enkel de eerste twee hoofdstukken van gelezen. Dan hoor ik jou nu al denken: Mooi, dan kan je die vier boeken gaan uitlezen in oktober, maar nee, dat ga ik echt niet redden. Ik ga voor twee. Twee? Ja, kom op mensen, ik heb het afgelopen jaar (ja jaar!) nog geen één boek uitgelezen. Ik ga voor twee. I’m in!
  Marion onlangs geplaatst…10 random acts of kindnessMy Profile

  Beantwoorden
 5. Shirley september 17, 2015

  Leuk dat je dit project hebt kunnen opzetten voor je werk. Ik hoop in oktober drie boeken uit te lezen, maar waarschijnlijk zullen het er eerder twee worden.
  Shirley onlangs geplaatst…Het Witte Huis bezoeken: zo boek je een rondleidingMy Profile

  Beantwoorden
 6. Tineke september 17, 2015

  Ik zou zo graag mee willen doen! Maar heb momenteel erg weinig tijd, vind het wel een hele leuke uitdaging!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Mijn nieuwe favoriete jurkjeMy Profile

  Beantwoorden
 7. Sophie september 17, 2015

  Ik doe meeee! :-D Ik moet nog even bedenken welke boeken het worden (literaire hoogstandjes of absoluut niet haha!) :’) Maar ik ga voor 5 boeken!

  Beantwoorden
 8. Jenn september 17, 2015

  Superleuke uitdaging weer!
  Jenn onlangs geplaatst…Groeifactor #10: Elke dag steeds beterMy Profile

  Beantwoorden
 9. Anita september 17, 2015

  Ik doe zeker mee, alleen nog ff goed bedenken hoeveel boeken gaat lukken. Normaal lukt het namelijk maar om 1 boek per maand te lezen of niet eens. Ik denk dat ik mijn doel op 3 ga zetten!
  Anita onlangs geplaatst…Life of Louie #2My Profile

  Beantwoorden
 10. Sophie september 17, 2015

  Ik kwam er net achter dat ik de afgelopen maand nog geen boek uitgelezen heb, terwijl ik er in 2 vakantie weken 13 heb gelezen. Ik vind het hartstikke leuk om te doen, maar het is er de laatste tijd simpelweg niet van gekomen. Een perfecte challenge dus voor mij! Ik doe mee en ga voor 6 boeken!
  Sophie onlangs geplaatst…Drie boeken van Sandrine JolieMy Profile

  Beantwoorden
 11. Inge september 17, 2015

  I’m in! Ik zit al heel lang in de leesdip en moet hier nodig weer uitkomen. Ik vond lezen altijd veel te leuk! Ik wil er minstens 3 lezen, 4 is het ultieme doel. Als ik de 4 niet haal is dat dus geen ramp, dat is nét even een stapje hoger! :)
  Inge onlangs geplaatst…De OrthoManueel ArtsMy Profile

  Beantwoorden
 12. Kelly september 17, 2015

  Jaaaaaa ik doe mee! Top project! Ik ben ook voor dat mensen meer gaan lezen en dat sommige zelfs ontdekken hoe fijn en ontspannend lezen kan zijn! Heel veel succes met de boeken die je wilt lezen in Boektober!
  Kelly onlangs geplaatst…wat ben je dun, ben je afgevallen?My Profile

  Beantwoorden
 13. Rowan september 17, 2015

  Ik wil ook wel mee doen! Ik ga dan ook voor vijf boeken, meestal lees ik er vier per maand dus ééntje extra zorgt wel voor dat stukje uitdaging.
  Rowan onlangs geplaatst…De mooiste covers uit mijn boekenkastMy Profile

  Beantwoorden
 14. hetboekenik september 17, 2015

  Ik doe mee. Omdat ik ook wat vrije dagen heb in deze periode kan ik mss wat meer lezen. Ik hoop dat tien boeken realistisch zal blijken
  hetboekenik onlangs geplaatst…De Flirt / Nightshade (Nightshade Series) – Andrea CremerMy Profile

  Beantwoorden
 15. Nynke-Boudien september 17, 2015

  Als boekenblogger doe ik hier zeker aan mee, supertof! Oktober is ook de maand waarin ik jarig ben en meestal wel een aantal boeken voor mijn verjaardag krijg. Ik heb me ingeschreven! :)
  Nynke-Boudien onlangs geplaatst…Coming-of-ageMy Profile

  Beantwoorden
 16. Laura - Dagelijkse hap september 17, 2015

  Ik doe zeker mee :D Ik wil er 3 lezen, maar dat zijn dikke pillen hoor (500+ pagina’s)
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Mijn irritaties aan lipglossMy Profile

  Beantwoorden
 17. Chelsey september 17, 2015

  Ik doe mee! Ik wil er nog drie uitlezen van The Maze Runner :) x
  Chelsey onlangs geplaatst…WRECK THIS JOURNAL INSPIRATIEMy Profile

  Beantwoorden
 18. Saar september 17, 2015

  Wat een ontzettend leuk initiatief heb je opgezet Dagmar! Klinkt echt geweldig. Veel succes ermee!
  Saar onlangs geplaatst…Wandelmeditatie, op blote voetenMy Profile

  Beantwoorden
 19. Leonie september 17, 2015

  Ik doe mee, heb het echt nodig, want ik heb de afgelopen 2 maanden veel te weinig tijd gemaakt om te lezen
  Leonie onlangs geplaatst…Wednesday wisdomMy Profile

  Beantwoorden
 20. Bregje september 17, 2015

  Wat een tof idee! Ik ga nadenken over mijn doel, leuk!
  Bregje onlangs geplaatst…Brieven aan Laurens #6My Profile

  Beantwoorden
 21. Justine september 17, 2015

  Leuk bedacht meis! Ik ga zeker een poging wagen :)
  Justine onlangs geplaatst…Hoeveel kost mijn haar per jaar?My Profile

  Beantwoorden
 22. Verie september 17, 2015

  Wat een leuk idee weer en vooral met dit weer kruip je snel op de bank met een haakwerk of boek! Het laatste zou ik vaker moeten doen. Ik ga de uitdaging aan..;)!

  Lieve-Groetjes,
  Verie
  Verie onlangs geplaatst…♥ Kant Haken,..My Profile

  Beantwoorden
 23. Fleur september 17, 2015

  Wat een leuke uitdaging! Ik ben echt dol op het lezen van boeken. Helaas ben ik net iets te druk om mee te doen aan deze leuke uitdaging :).
  Fleur onlangs geplaatst…tips voor het vinden van een kamer in Parijs/ het buitenlandMy Profile

  Beantwoorden
 24. Kim september 17, 2015

  Ik ga ook een poging wagen. Ik ga mijn NTL stapel in mijn boekenkast eens wegwerken (deels dan). Ik weet nog niet hoeveel boeken het gaan worden, maar daar kan ik nog even over nadenken.

  Beantwoorden
 25. Godelieve september 17, 2015

  Leuk dat je dit hebt bedacht Dagmar :)
  Zelf lees ik altijd al hartstikke veel maar voor diegenen die het lezen weer willen oppakken is het een hele mooie uitdaging!
  Lezen is echt heel erg fijn!
  Godelieve onlangs geplaatst…Ben jij ook gek op aanbiedingen?My Profile

  Beantwoorden
 26. Anne-Sterre september 17, 2015

  Ik ga Boekazine eens even bekijken, het idee spreekt me in elk geval wel aan.
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…OOTD | Over nazomeravondenMy Profile

  Beantwoorden
 27. Evelien september 17, 2015

  Echt een super leuk initiatief, ik doe mee. Ik zit momenteel echt in een leesdip. Ik gun mezelf de tijd niet even te ontspannen met een boek. Daarom ga ik voor 2 boeken in boektober.
  Evelien onlangs geplaatst…Shoplog Italië – Oysho, Sephora, WyconMy Profile

  Beantwoorden
 28. Sanne september 17, 2015

  Super leuk, ik doe mee! Ik hoop dat dit gaat helpen om uit mijn leesdip te komen en wil proberen om 4 boeken te gaan lezen voor boektober! :)
  Sanne onlangs geplaatst…Chocolate test – Tony’s ChocolonelyMy Profile

  Beantwoorden
 29. […] je meer willen lezen dan je nu doet? Als je daar een zetje bij nodig hebt dan heeft Dagmar daar een leeschallenge voor bedacht die #Boektober heet waarvoor je je nog aan kunt melden op verschillende […]

  Beantwoorden
 30. Tamara september 17, 2015

  Leuk bedacht! Ik ga ook nog even nadenken welke boeken ik wil ga lezen:)
  Tamara onlangs geplaatst…Outfit of the day: Relaxing & ComfyMy Profile

  Beantwoorden
 31. Ashley september 18, 2015

  I’m in! Ik ga mij vooral richten op de boeken/ tijdschriften die al een tijdje in de kast liggen en die ik maar niet verder lees of waar ik zelf niet eens in begonnen ben! Het wordt wel eens tijd om die stapel weg te werken.

  Beantwoorden
 32. Lonneke september 18, 2015

  Leuk! Ik doe mee. Ik las altijd heel veel, maar de laatste tijd komt het er echt niet meer van. Ik stel mijn doel dus niet te hoog.. 2 of 3 boeken :)
  Lonneke onlangs geplaatst…Roze of blauwe muisjes?My Profile

  Beantwoorden
 33. Chantal september 18, 2015

  Wat een leuk initiatief! Ik ben van de partij. Eerst eens even nadenken hoeveel boeken ik wil gaan lezen ;)
  Chantal onlangs geplaatst…De mooie zomer – Cesare PaveseMy Profile

  Beantwoorden
 34. Plien september 18, 2015

  Ik doe mee.

  Beantwoorden
 35. Hanneke september 19, 2015

  Wat een super leuk initiatief! Ik gun mezelf de tijd helaas ook niet altijd, hopelijk wel door deze challenge.

  Beantwoorden
 36. Marcia september 19, 2015

  Ik ga zeker meedoen! Maar in verband met mijn nieuwe job leg ik de lat qua aantal boeken niet te hoog voor mezelf ;)
  Marcia onlangs geplaatst…Film: I Am LegendMy Profile

  Beantwoorden
 37. Daniëlle september 19, 2015

  Ik ga mee doen! De laatste tijd lees ik niet meer zoveel als vroeger, omdat ik nu fulltime werk. Dus ik ga zeker mee doen om mijn reading challenge te halen ;)
  Daniëlle onlangs geplaatst…Boekenfestijn 2015My Profile

  Beantwoorden
 38. Daantje september 20, 2015

  Wat een leuk idee, ik doe mee!! Mijn doel is om 5 boeken te lezen! :)
  Daantje onlangs geplaatst…Een dagje Ikea: Auto vs openbaar vervoerMy Profile

  Beantwoorden
 39. Sytse september 20, 2015

  Wat een leuk initiatief!! Ik heb toevallig gisteren in één avond een heel boek gelezen :-) Ik probeer sowieso meer te lezen dus ik twijfe nog of ik mee doe. Gelukkig heb ik nog een paar dagen om daarover te beslissen.
  Sytse onlangs geplaatst…De sauna van Egmond in HaarlemMy Profile

  Beantwoorden
 40. Annelies september 20, 2015

  Ik doe zeker mee, maar denk nog na over hoeveel boeken ik ga lezen.
  Annelies onlangs geplaatst…RECENSIE | Mijn koninklijke minnaar – Willy BogaertsMy Profile

  Beantwoorden
 41. Inge september 22, 2015

  De eerste keer dat ik aan zoiets mee ga doen! Leuk!! Ik wil proberen in “boektober” 4 boeken te gaan lezen, dus 1 per week! Best een uitdaging met de tig andere hobby’s die ik nog heb.

  Groetjes Inge
  Inge onlangs geplaatst…LalaLoopsy Doll – Mystery CrochetMy Profile

  Beantwoorden
 42. […] Instagram kwam ik op deze site uit. Boektober uitdaging, meer lezen dan je gewoonlijk doe. Nou, dat lijkt mij wel een leuke […]

  Beantwoorden
 43. Lotte september 22, 2015

  Ik doe ook graag mee! Ik deed al mee aan de challenge van Goodreads en na amper een half jaar zat ik al aan het opgegeven aantal boeken. Ik was daar erg blij mee, maar helaas ben ik de leesflow weer wat kwijt sinds ik begon te werken in augustus. Hopelijk geeft dit me opnieuw een duwtje in de rug.
  Lotte onlangs geplaatst…1000 vragen: deel IIIMy Profile

  Beantwoorden
 44. […] dat dus 10 boeken! Of dat is de uitdaging tenminste ;) Meer over het event vinden jullie trouwens hier. Maar welke boeken zal ik gaan […]

  Beantwoorden
 45. […] deel van mijn aandacht op en als zij het niet doet, dan doet mijn telefoon het wel. Daarom komt Boektober, een superleuk initiatief van mijn collega Dagmar, als geroepen! Het idee is supersimpel: een […]

  Beantwoorden
 46. […] dagen zag ik al op heel veel blogs berichten over #boektober verschijnen. Een initiatief van DagmarValerie. De bedoeling van boektober is om meer te lezen dan je normaal doet of om in een lekkere leesflow […]

  Beantwoorden
 47. #Boektober | Catching Sylvia september 25, 2015

  […] Dagmar van “ByDagmarValerie” door haar is verzonnen (haar post over #Boektober vind je hier). Haar concept is eigenlijk heel simpel: je daagt jezelf uit om een bepaald aantal boeken te lezen […]

  Beantwoorden
 48. #Boektober | Lize's boeken september 26, 2015

  […] meer informatie, verwijs ik je graag naar http://www.bydagmarvalerie.nl/books/boektober-durf-jij-de-uitdaging-aan/ Veel […]

  Beantwoorden
 49. […] En verder weet ik het eigenlijk nog niet, ik laat me verrassen. Ik twijfel nog over meedoen aan Boektober, het lijkt me erg leuk, maar nog meer lezen dan ik normaal al doe is voor mij echt geen haalbare […]

  Beantwoorden
 50. […] maar nu even iets anders. Vlak na mijn vakantie zag ik een nieuwe leesuitdaging voorbij komen. Dagmar riep oktober uit tot […]

  Beantwoorden
 51. Elly van der Meer september 27, 2015

  Ik doe graag met de uitdaging mee, normaal lees ik ca 6 boeken/manuscripten per maand.
  In oktober wil ik er 9 lezen, dat is 50% meer dan normaal.

  Beantwoorden
 52. Floor Daasvand september 27, 2015

  Ik zag het op facebook voorbij komen via de pagina van de uitgeverij waar je voor werkt en besloot gelijk mee te doen! Zoals ik daar ook plaatste ga ik proberen 5 boeken te lezen in de maand oktober :)
  Floor Daasvand onlangs geplaatst…My life in pictures #52My Profile

  Beantwoorden
 53. Annabel september 28, 2015

  Ik doe ook mee! Echt super leuk, heb me ook al aangemeld via facebook en net ook voor de nieuwsbrief. Laat Oktober maar komen.
  Annabel onlangs geplaatst…Recensie: Marionet van Aime CarterMy Profile

  Beantwoorden
 54. Theinspirationblogger september 28, 2015

  Superleuk! Ik ga 6 boeken proberen te lezen in boektober.

  Vind je het goed als ik hier wat over schrijf op mijn blog?

  xx
  Theinspirationblogger onlangs geplaatst…Reviewweek dag 1: review essence longlasting lipstick nude kleur 02 en 05My Profile

  Beantwoorden
 55. […] Boektober is een initiatief van blogger Dagmar. Je kunt hier meer lezen over het […]

  Beantwoorden
 56. Lisa september 29, 2015

  Ik ga ook voor de uitdaging van 5 boeken in de maand oktober!! Wie weet volgen er daarna nog meer maanden? :-p Bedankt voor dit geweldige idee Dagmar en voor iedereen die eraan meedoet, toi toi!!!

  Groetjes

  Lisa X

  Beantwoorden
 57. […] over #Boektober lees je bij Dagmar, of meld je aan bij het event op Facebook. Schrijf je je ook alvast in voor de nieuwsbrief […]

  Beantwoorden
 58. #Boektober! | InspirationShake september 30, 2015

  […] bron […]

  Beantwoorden
 59. Carolien september 30, 2015

  Ik doe mee met twee boeken. Dat klinkt weinig, niet? Maar heb soms al moeite met 1 boek per maand, dus toch een uitdaging voor me :)
  Carolien onlangs geplaatst…BloemetjesregenMy Profile

  Beantwoorden
 60. […] or in English booktober! Dutch blogger Dagmar Valerie  organises in the month of October the boektober challenge. It’s an easy challenge, the only goal […]

  Beantwoorden
 61. […] het najaar hou ik ervan om gezellig een boek te lezen onder een dekentje. Toen Dagmar oktober uitriep tot ‘Boektober’ werd ik meteen enthousiast. Vandaag laat ik jullie zien […]

  Beantwoorden
 62. Jolien september 30, 2015

  Zo leuk en gezellig dit! Ik ga zeker mijn best doen om extra veel te lezen deze maand.

  Beantwoorden
 63. #Boektober | Carpe Libra september 30, 2015

  […] om ook mee te lezen en je grenzen te verleggen? Op de website van Dagmar staat beschreven hoe je dat kan doen. Ik sta in ieder geval te popelen om te beginnen. Alleen nog […]

  Beantwoorden
 64. PatriciaKleijn september 30, 2015

  Ik ga ook weer een poging doen om te lezen, misschien dat ik daardoor de rust weer even terug kan vinden! Ik heb er 3 a 4 liggen die ik wil gaan doen dus we gaan ervoor!
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…Bloggers Interview: Floor – LipstickfeverMy Profile

  Beantwoorden
 65. […] is het weer tijd voor een bib-bezoekje, dus boeken genoeg om te lezen. Wil je ook mee doen? Bij Dagmar Valerie vind je meer […]

  Beantwoorden
 66. Kwante september 30, 2015

  Op de valreep ga ik ook meedoen!

  Na een leesdipje is dit wat ik nodig heb om weer op te krabbelen!

  Morgen gauw een blogje hieraan wijden en me inschrijven voor boekazine!
  Kwante onlangs geplaatst…After 4, voor altijdMy Profile

  Beantwoorden
 67. […] gewoon in dat je bedenkt hoeveel boeken je wilt lezen en dat vervolgens doet. Of nou ja, probeert. Dit, dus. En aangezien ik nog steeds achterloop op mijn reading challenge, heb ik het wel echt nodig. Toch […]

  Beantwoorden
 68. […] start Boektober een initiatief van Dagmar. En natuurlijk doe ik mee, want hé, je kunt nooit genoeg boeken […]

  Beantwoorden
 69. […] er zijn nog zoveel andere prachtige boeken #Boektober wordt georganiseerd door Dagmar Valerie, je weet wel, die positieve blogger én medewerker van Zomer & Keuning (Ik kijk zo uit naar het […]

  Beantwoorden
 70. […] ga dus mee doen aan #Boektober, georganiseerd door By Dagmar Valerie. Voor mij is vooral het boek oppakken een probleem. Ik ga eerder achter m’n pc zitten dan dat […]

  Beantwoorden
 71. […] je meer over het initatief wil lezen kan je op deze link klikken, dan ga je naar haar blog en daar legt ze van alles uit. Maar eigenlijk is het zo dat […]

  Beantwoorden
 72. […] toen was daar Boektober, in het leven geroepen door Dagmar Boer. Heb je geen zin om het hele artikel te lezen over deze uitdaging? Dan hier een korte samenvatting: […]

  Beantwoorden
 73. Casey oktober 1, 2015

  Leuk! Ik doe ook mee :) 2 boeken probeer ik, want 1 daarvan is meer dan 500 blz, dus veel meer kan er voor mij niet bij haha! Succes!
  Casey onlangs geplaatst…Boek gelezen: Het Rosie ProjectMy Profile

  Beantwoorden
 74. Bianca Ronday oktober 2, 2015

  Wat een super initiatief en ook erg mooi dat het dankbaar is opgepakt in de media. Zelf was ik al begonnen om weer meer te gaan lezen, maar door #boektober voel ik mezelf nog meer uitgedaagd. Ik ga sowieso 4 boeken lezen uit totaal verschillende categorieën. Hierdoor wil ik mezelf verbreden met het lezen. Mocht ik er eerder door heen zijn, dan pak ik er gewoon weer 1 bij.
  Bianca Ronday onlangs geplaatst…#Boektober: to do or not to do?!My Profile

  Beantwoorden
 75. […] Ik heb besloten om mee te gaan doen met #Boektober! #Boektober is bedacht door Dagmar, in deze blogpost kun je er meer over lezen. Ik hou al zolang ik weet ontzettend veel van lezen, alleen gun ik […]

  Beantwoorden
 76. […] veel leuker! Ik heb natuurlijk Boektober niet zelf bedacht, die eer gaat naar Dagmar (klik HIER voor meer […]

  Beantwoorden
 77. […] is door Dagmar omgedoopt tot Boektober. De bedoeling is om meer boeken te lezen dan gewoonlijk. Normaal gezien […]

  Beantwoorden
 78. […] is dat vaak in veel mindere mate dan we zouden willen. Maar deze maand komt daar verandering in. Dagmar bedacht namelijk de […]

  Beantwoorden
 79. […] Bron: By Dagmar Valerie, oprichtster van #Boektober […]

  Beantwoorden
 80. […] zult het vast al op verschillende blogs voorbij hebben zien komen, #boektober een initiatief van Dagmar waar al vele bloggers aan mee […]

  Beantwoorden
 81. […] Ik kies een maand lang voor het laatste, want het is #Boektober. Deze challenge is bedacht door Dagmar om iedereen aan te sporen om zoveel mogelijk te lezen in deze maand en daar doe ik natuurlijk […]

  Beantwoorden
 82. Evelien oktober 12, 2015

  Wat leuk! Ik zie deze uitdaging nu pas, dus ga voor 3 boeken. Ik houd van lezen, maar doe het veel te weinig. Dit kon ik net gebruiken, bedankt voor de inspiratie!

  Beantwoorden
 83. […] Dagmar heeft het project #Boektober gelanceerd en daagt je uit om in de maand oktober meer te lezen dan je nu al doet. Hoeveel boeken ik in september las? Niets, noppes, nada. Omdat de eerste twee weken van oktober al bijna voorbij zijn (en ik geen boek heb aangeraakt), heb ik mezelf ten doel gesteld om drie boeken te lezen in het resterende deel van de maand. Moet lukken, denk ik ;-). […]

  Beantwoorden
 84. Danielle oktober 15, 2015

  Ik doe zeker mee, ik wil drie boeken lezen en ben in alle drie tegelijk bezig, haha. Wel heel leuk!

  Beantwoorden
 85. […] challenges te vinden op het internet. Zo ook om te lezen. Blogger Dagmar bedacht bijvoorbeeld Boektober. De wetenschap dat een hele groep mensen ook bezig is met het doel om meer te lezen, kan erg […]

  Beantwoorden
 86. […] Boektober is ten einde en terwijl ik nu heerlijk rondloop in de Halloween sferen van Disneyland lezen jullie hier wat ik gelezen heb voor de leuke uitdaging van Dagmar Valerie! […]

  Beantwoorden
 87. […] als velen met mij, zou meedoen aan #Boektober. #Boektober is in het leven geroepen door Dagmar van by Dagmar Valerie en had als doel om in de maand oktober voor jezelf een doel te stellen van het aantal boeken dat […]

  Beantwoorden
 88. […] was natuurlijk de maand van #boektober, het iniatief van Dagmar Valerie. Het plan om drie boeken van mijn nog te lezen stapel te lezen is helaas niet gelukt, het zijn er […]

  Beantwoorden
 89. […] Dat ik van lezen houd, kunnen jullie wel raden. Maar nu zag ik iets tofs waar ik mee wil gaan doen en dat is boektober. Op de site van Bydagmarvalerie zag ik een post over boektober. […]

  Beantwoorden
 90. […] kus. Natuurlijk ben ik niet de enige boekenfreak die er op deze aardbol rond loopt. Daarom heeft Dagmar een leuke challenge opgezet. Zij daagt je uit om een goal aan boeken te zetten, en deze allemaal […]

  Beantwoorden
 91. […] over De lege stad van Simone van der Vlught. Net na mijn eerste review ontdekte ik het initiatief #boektober. Het sprak me onwijs aan om via internet op deze manier nog meer ideeën op te doen voor lezen, […]

  Beantwoorden
 92. […] aan #Boektober – als je op het woord klikt kun je meer informatie lezen, ik moet nog even beslissen hoeveel […]

  Beantwoorden
 93. […] #Boektober. Zodat ik wat meer richting heb welke boeken ik ga lezen komende maand. […]

  Beantwoorden
 94. #Boektober TBR oktober 6, 2016

  […] blogger die het zal uitleggen, maar ik doe het lekker toch even: #Boektober is een initiatief van Dagmar Valerie van de Blog ByDagmarValerie. Zij blogt over van alles en nog wat. Van lifestyle tot reizen, van […]

  Beantwoorden
 95. […] uitgaat om een door jouzelf vast gesteld aantal boeken te lezen gedurende de maand. Bedacht door Dagmar Valerie en inmiddels uitgegroeid tot een begrip op social media (zoek maar eens op Instagram en Twitter […]

  Beantwoorden
 96. […] deel van mijn aandacht op en als zij het niet doet, dan doet mijn telefoon het wel. Daarom komt Boektober, een superleuk initiatief van mijn collega Dagmar, als geroepen! Het idee is supersimpel: een […]

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge